Nije se dugo pisalo ništa, a svašta nešto se radilo.
Debeli sluša vozi se uglavnom van grada, po raznim putevima do raznih sudskih jedinica.
Kao da je u Kolubari bio, put Beograd – Valjevo, ali rade ove maze fino pa to sve lako spada.
[youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=ldUWhxaW0eY[/youtube]
U januaru je isticala registracija, pa da bi izbjegli gužvu oko praznika registrovan sredinom decembra, cijena 340 km ili ti 20000 dinara.
Konsultujem se sa drugarom što radi elektroniku i autodijagnostike vezano za multimediju, i tu me ubjedi da mi ista ne treba samo zbog muzike, već mi nabudži bluetooth na fabrički radio. Ciijena je bila oko 3-4 eura perko Ebeya.
Prisutan bio zahvatu, ali nijesam ja Tesla.
Koristim ga tako što prebacim na aux, telefon spojim preko bluetootha i to je to.
Radnom zimsko pranje
U februaru išao za Doboj, odvedem gospođu do Tešnja da pokupuje malo kožne galanterije, te da drugaru uradim volan i onda sebi usput uradim i kožu mjenjača 20 km i volan 50km.
Rađeno kod Sanela iz Raduše, on je radio i za 206.
Tih dana se vozilo, nekih 1500 km za sedam dana, i bukvalno na semaforu pred ulaz u naselje (čitaj 300 metara od garaže) kamenčić pogodi šoferku. Nije za punjenje samo je površinsko oštećenje, bio isti dan Car Glassu.
Došao april i vrijeme za ljetnji set.
Od početka me nerviralo što su krovne lasjne otišle, popucao lak pa je to ružno izgledalo. Uvatim imenjaka da to sredi i plastificira, za nekih 34 km ili ti 2000 dinara.
Stavljen ljetnji set, ali je falilio nešto, tako da sam poručio čepove za šarafe.
U međuvremenu promjenje je ležaj prednjeg desnog točka 50 km ili 3000 dinara i gornji nosač motora 56 km ili 3400 dinara.
Pronašao u servisnoj knjizi račune od servisa prethodnog vlasnika, servisiran je na 20000 km u oblasti oko Bergena u Norveškoj.
Šura uplaćivao CarVertical, po njemu i ovoj servisnoj dokumentaciji pokazuje da je imao samo jednog vlasnika i da je direktno iz Francuske otišao u Bergen.
Bliži nam se mali servis za nekih 700 km.
U planu mi je da zamjenim komplet amortizere, dobio sam preporuku za Kayabu, dobijam ih po cijeni od nešto manjoj od 150 evra za sve četiri komada.