Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Po meni, ne isplati se ulagati. Na stranu sve, da se covjek i veze za auto nakon toliko god i sve, ali jednostavno se ne isplati. Da ti neko odradi pragove i da ga ofarba citavog da valja (a ne vjerujem da bi ti to nekome dao da ti odradi kako bilo), treba najmanje od 1700 do 2000KM. Ako ti je vec za prodaje, bolje je u startu oboriti cijenu 500KM na racun pragova i tako ga prodati, jer veca je cifra sredjivanja nego razlika u cijeni dobro sredjen/sa losim pragovima.
Jucer repariran anlaser. Znao je ponekad ne reagirati na okretanje kljuca...sada opet pali ko mina . Zuti je maloprije ostavljen kod lakirera...narednih 15ak dana mi je patnja ... Ako se majstor smiluje da posalje koju sliku radova budem okacio ovdje...
Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk
Ovi su korisnici zahvalili autoru kula za post (ukupno 5):
Evo konacno je zuti gotov. Vise od mjesec dana je bio kod majstora. Oduzilo se vise nego sto je trebalo radi bolesti majstora,radnika, komsinice i da ne nabrajam dalje....
Do tada sam se vozikao u ovome pa mi sve to nije tesko palo...
Rrazlog zbog kojeg sam farbao auto je ponajvise sto je dobro pokazao na pragovima a i bilo je dosta oziljaka po cijelom autu sto pokazuju slike ispod
Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk
Sada to izgleda mnogo bolje
Citav danasnji dan sam proveo cisceci unutrasnjost od prasine i cega sve ne...da bi na kraju to izgledalo od prilike ovako
I na kraju je palo jedno brzinsko pranje...
Ostalo je jos sjedista dobro ocistiti lavove ispolirati. Razmisljam se o presvlacenju neba a o tome kasnije...mozda ....
Ovi su korisnici zahvalili autoru kula za post (ukupno 5):
Jos nisam zadnje senzore rijesio a nisam se nesto pretjerano ni potrudio, veci mi je problem sto ne radi ni svjetlo kada se ubaci u rikverc...ako neko ima kakvu ideju neka pise
Koja slika...
Ovi su korisnici zahvalili autoru kula za post (ukupno 2):