Pozdrav svima,
U vrijeme kad sam se ukljucio ovdje bilo mi je jedno 15-18 god i mastao sam o Sec-u. Pošto izgleda nikad necu predstaviti svoj 307 posto nije u stanju u kakvom bih zelio predstaviti, onda cu vam predstaviti svima dobro poznati svoj w124. Kupljen je prije skoro 2 godine samo iz razloga što volim oldtimere i zelja mi je uvijek bila da se krene od kockice jer je stari imao prije rata, 323i.
Ali posto ih veoma teško naci ovaj je slucajno izletio. Pored toga velika mi je zelja bio i Sec. Prije nekoliko godina u Banjaluci 500 jedan, pa je izgleda isti otisao u Ljubuski/Tomislavgrad cak je jedno vrijeme bio na mobile.deu ali je covjek unistio interijer pretapacirwnjem. Ako joscneko znao nesto o tom automobilu, volio bih da napise. Ja sam nedavno dobio informaciju da mu je sasija bila prekucavana.
Uglavnom zelja mi je bila da si nabavim e30 ili w124 coupea ali ovaj je naletio sasvim nenadano. Kupljen od prvog vlasnika, zadnjih 10 god nije vozan. Covjek ga je kupio u DE '92 i '99 uvezao u BiH, vozao jos 10 god i od tad je do nedavno bio u garazi.
Promjenio sam gumice na bospumpi, 2 amortizera, mali servis, felge

Ima jos slika i sta je rađeno na auto, ali bice prilike za pisanje. Do čitanja.