Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Da li svaki PUG 308 u ovom Allure paketu ima grijače retrovizora?
Čitam u svim manualima, kao pale se čim se upali grijanje zadnje šajbe međutim ništa. Dakle, ili nemam grijače retrovizora ili je otišao osigurač možda?
Kako se efikasno radi dezinfekcija i kojim sredstvima (koje tačno sredstvo)?
Jesi li sam radio dezinfekciju?
Šta znači za rad klime i da se neće stvarati plijesan na raspršivaču, ako se klima drži na Auto režimu rada?
Najjača dezinfekcija se radi ozonom. Radio sam ja sam svašta na 307, od vađenja table pa do raznih sredstava, ništa nije pomoglo sem ovog što sam napisao. To auto je naravno imalo neki problem koji nikad nisam otkrio, ali iz iskustva mi je jedino pomoglo da je ne gasim.
Imam problem sa kljucem. Jutros da upalim auto na bordu poruka da je prazna baterija kljuca. Odem do elektronic centa uzmem bateriju, zamijeni mi lik dodjem do auta ne radi kljuc. Vratim staru bateriju opet ne radi kljuc, do cega moze biti?
Je li ima neka caka sa restartom kljuca nakon zamjene baterije ili nesto?
Treba odraditi sinhronizaciju ključa. Čini mi se da se da kontakt, drži dugme za zaključavanje 10 sekundi i bez puštanja prekine kontakt. Par sekundi pauze i trebalo bi da proradi.
Kupio preko neta kopce za plastiku, i trebale su mi. Nego, ima ih pun vagon, raznih velicina, duzina i sirina, pa ima li neki manual ili nesto slicno kako bih mogao da vidim koju da stavim. Trebaju mi najvise za blatobrane one iznad gume.