Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Evo i ja sam zamijenio svog wicked red oktavijom pa da utiske napišem.
Razlika je povelika ali uglavnom zbog godina proizvodnje. Svaki ima dvoje prednosti i mane, škodu još upoznajem. Pežo je otišao u ,nadam se dobre ruke koje će služiti. Škoda je mlađa, tvrđa,stabilnija a izdržljivost,pouzdanost, potrošnju čemu tek vidjeti.
Ovi su korisnici zahvalili autoru sheky za post (ukupno 2):
Najviše Skodi imam u floti, smatram ih za nase(Balkanske) prilike best bay opcijom, i kao polovnu i kao novu.
Održavanje, potrošnja i ostalo neće biti neka razlika, cak su i povoljnije rekao bih, jer dijele ave u VW grupaciji. Jedino sto se osjeca jeste pad udobnosti u odnosu na francuze.
Opet tebi ce izgledati mnogo bolje, jer si zamijenio za mlađi primjerak i 2x veću klasu, a ja uporedbu temeljim na primjercima iz iste klase i generacije.