Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Jos se omisljam i nekako su mi fora kao sirinu autu daju, ne znam opisati Nasao sam nekakav DIY, kontam malo je teze narandzaste dvopolne sijalice kod nas naci a i relej nebi lose bilo http://www.bhtuning.com/threads/diy-usa ... iti.62132/
Jos kada bih relej ubacio mogao bih namjestiti da se i pozicije pale kada otkljucam pug-a
Kula, dok sam lezao samo sam o ovim sitnicama razmisljao
Danas mi kula iz Tuzle prebacio 4 SMD za zadnju stopku (za kocnice i pozicije). Ubacio i nisam zadovoljan efektom ali ajde bar ce duze trajati. Jako sijalica svijetil ali samo na vrhu, posto su tu diode, msm da su i okolo da bi mnogo bolji efekat bio ali sta je tu je...
Meni neobicno izgledaju pozicije.. ne bih se mogao odluciti dok ne bih vidio uzivo. Lako ti je to srediti bate, experimentisi malo Ako ti se ne svidi skines i cao
Evo danas kupljene folije ne znam tacno koje su al msm da su 30% (pise L. Black) Greskom sam uzeo D. Black pa sam gledao u podzemnoj garazi i morao vratiti, nista se ne vidi
Pa cim uhvatim vremena nakanicu se da odradim prvo tamnjenje
kula je napisao/la:Znam de nece ni tebi biti dovoljno
lool lool lool
Nemoj zaebavat Kula, i ja sam planirao dvije rolne kupiti, jednu da se ustelim, drugu za konacno tamljenje
Bate, kako ne pise na kutiji koliko je % puzz bas mi cudno.. al ovako kad se gleda rekao bih da je taman, aaaa? Hoces sve zatamniti ili samo zadnji boks?
kula je napisao/la:Znam de nece ni tebi biti dovoljno
lool lool lool
Nemoj zaebavat Kula, i ja sam planirao dvije rolne kupiti, jednu da se ustelim, drugu za konacno tamljenje
Bate, kako ne pise na kutiji koliko je % puzz bas mi cudno.. al ovako kad se gleda rekao bih da je taman, aaaa? Hoces sve zatamniti ili samo zadnji boks?
Sve cu tamniti, samo cu vidjeti ako mognem zadnju sajbu. Cuo sam od ovih pro majstora da je za*ebana zadnja sajba u 307. Ne pise postotak al pise npr. L.L. Black, L. Black, Black, D. Black
ElComandante91 je napisao/la:Opa, gdje si uzeo folije?
Ma na autokomercu cisto da probam i da vidim da li ce zezati policija, ako ne bude problema profi cu odvesti da odrade