igi_ je napisao/la:super je ispalo

thanks thanks thanks samo bocna kada sam odradio, odmah drugo auto
zulleee je napisao/la:Samo vjezbaj pa da i meni odradis

. Super izgleda,po meni je trebalo jos tamnije ali i ovo je odlicno

.
Sreca nije 100% , zeznuto po noci voziti gdje nema rasvjete a i gdje ima moras biti max oprezan.. Napred ih nisam smio staviti
naivan je napisao/la:Koju si foliju koristio i koliko si platio ?
Moze li kratko upustvo kako si radio, jesi koristio fen, i jesi mjesao detrdzent sa vodom u prsku.. ?
Ma nekakva u Bingu 13 KM (300x76cm)
Prvo stavis na prozor s vanjske strane i izrezes. (Prvo naspricati sajbu s dosta sapunice pa preko tog). Istjerati sapunice sa spatlom. Odlijepiti foliju i prskati sapunicu dok odlijepljujes. Unutrasnje staklo naspricati dobro sapunicom i prenijeti foliju (najlakse d aima neko da ti pomogne) i istjerati sapunicu i grijati fenom i istjerivati.

nije jednsotavno kako zvuci mi smo zaebali 3 crte se pojave. I skini tapacirung i keder, lakse ce biti
ElComandante91 je napisao/la:Slikaj zadnju šajbu kad završiš, inače fino izgleda.
Otela mi se zadnja

vidjecu kada prednje odradim da odvezem nekom ko zna znanje
menso je napisao/la:Nebi ja puno da se mijesam nije lako ovo radit kako se cini par savjeta koristiti puder za zadnju sajbu iiz jednog dijela jer se preklop vidi krpa se ne koristi za ciscenje koristi antistatik za ciscenje stakla prilikom oblikovanja nemokriti citavu zadnju sajbu
Prepustam zadnju profesionalcima

Cak mi je lik koji se 15 god. bavi tim rekao da mu je od 307 najteza za odraditi zato sto je obla bonce