ma meni je bitno da je mehanicki kako treba, jos mu samo trebam spuru kad mi bude usput odraditi i to je to sto planiram raditi za sad, a ovo kako izgleda mi ne igra neku preveliku ulogu
e sad odgovori, nije samo hauba, lak je pustio i po prednjem braniku, blatobranima, onda ima kuckanja nekakvog na svakom cosku, pa jedna/dvije linije bukvalno po duzini s desne strane nekoliko cm ispod prozora, uglavnom kad bi se farbalo haman se samo krov raditi ne mora tako da trenutno nemam u planu, navikao sam gledati ga ovakvog
airbag isto, nek sljasti i do sljedeceg vlasnika sto se mene tice, nesto sam ko gledao i problem je u vozacevoj strani, sad jel sjediste ili zavjesa ne znam, neki dan sam raskopcavao ispod sjedista i nije pomoglo tako da sam odustao
poliranje po stopkama cu nekad kad me ruke popuste

, a vjerujem i da cu moci samo pastom vratiti stari sjaj jer je stvarno odlicna, nisam slikao kakav je ovaj vozacev bio nakon sto sam zavrsio smirglanje ali vjerujte mislio sam da cu ipak morati voziti nekom da to u red dovede, medjutim pasta ga vratila u zivot
i jah sad se vozao malo da vidim razliku i zar mogu kratka onoliko sijati, duga mi ne trebaju haman

, a kad smo kod svjetala cekam da mi dodju smd za pozicije i halogene za duga i maglenke tako da cu oz zute boje na autu imati samo zmigavce