eh napokon da se i ja namirim na malo kvalitetniji nosac za mobitel u autu (jest da je i ovo kinesko govno, ali je bar kvalitetno kinesko govno

, valjda, haman )
u pitanju je REMAX RM-C03, kupljen na rasprodaji direktno iz fabrike i placen mizernih 5$, vise ne vidim da ih ima na ebayu, ima na nekim drugim stranicama za minimalno duplu cijenu
ovo dodje zapakovano bolje i jedno drugo kinesko cudo koje sam narucio, a narucivao sam sve i svasta:
a unutra ovog paketica se nalazilo ovo:
i u autu to izgleda ovako:
do sada svaki drzac telefona koji sam imao je bio grub i pravljen od jeftine plastike, ako im se mogu pomjerati ove "ruke" to je bilo ono na brzinu, da ti prste polomi ako ih slucajno drzis blizu kad pukne dok je kod ovog to sve ko podmazano:
[youtube]F0zX6ngn8Co[/youtube]
eh a ovo sve sam kupio najvise sto mi je trebao nosac koji ima zglob onaj iza, da se moze pomjerati u svaku stranu jer kad stavim neki koji se ne moze zakretati prema vozacu na vent sa suvozaceve strane ne vidim haman nista jer je mob okrenut prema suvozacu, a na vozacevoj strani smeta normalnom upravljaju komandama iza volana, elem za male pare nesto plaho fino nasao
P.S. et avici takve slike novi mob pravi, meni dovoljne