Evo i mog ljepotana..Peugeot 205 1.4 75 konja,nedavno ubacen novi motor kompletno osvijezen.motor je '95 godina proizvodnje,garantirano presao ispod 160k kilometara,jako brzo razradjen jer sam se samo vozao haha...Novi mijenjac i nova lamela

Cijeli prednji trap je promijenjen i sve je novo postavljeno,lafete,letva volana,poluosovine obje,diskovi i pakne,dobre pare sam dao ali nije mi zao

Auto je 1990 godina proizvodnje,posjeduje donekle GTI opremu...2x elektro podizaca,pocincan lim,profilisana sijedista,GTI trokraki volan,polukozna tabla,kozni tapacirunzi,daljinsko zakljucavanje tvornicko...Jedina mana nema zadnje diskove ali u planu postaviti GTI zadnji most sa diskovima i mazalicama uskoro....Kupljene nedavno SMR 15ske originalne od GTI-a,"Made in France" znaci nesto ipak

Postavljene maglenke i ide zuta folija na njih....Trebam postaviti bijele zmigavce takodje...Dalji planovi su spustanje naprijed 4 cm a nazad na torziji optimama 3cm kad se postavi most...Nedavno takodje skinut katalizator i srednji lonac i postavljene nove cijevi od ispusne grane do zadnjeg lonca koji se isto mijenja i stavlja se Jap Style da grmi i budi komsije navece

Za par dana dolazi k&n filter gljiva i kao kucsite filtera postavlja se zeljezno manje bure od heinekena,bas fora izgleda...Na ljeto varenje poda jer ima manjih rupa i stini ostecenja i ide boja Miamie Blue sa GTI-a,ako budem u mogucnosti da nadjem i kompletne GTI lajsne i to cu da postavim,a mozda i ne razmisljam jos....Sve u svemu jako sam zadovoljan sa autom i lagano cu da napredujem kroz nadolazece vrijeme...Evo slika kad sam ga kupio pa do danas sto je jako kratko vrijeme