Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Daj nam to naruči, ako odgovara elektronika evo imaš dvije sigurne mušterije. Nema veze tih 30 kermi otišlo bi za gorivo svejedno.
A što se tiče auta, nakon skidanja DPF-a auto jeste za nijansu bučniji u kabini, ali osjetno bolje vuče i nekako mi se pomalo sviđa taj zvuk Vidjeću dok uradim set kvačila i veliki servis da uradim in-depth tour prije tuninga
Evo bilo se malo na izletu, nakon 2 mjeseca sam stig'o da operem avion. Prije pranja sam na jednom stopu morao slikati sljedeću situaciju (moja registracija se inače nije vidjela od prljavštine xD):
Pa je avion konačno dobio pranje:
Za neke dvije sedmice bi trebali krovni nosači da budu skinuti i ajkula antena da stigne, pa će i to biti update-ovano na vrijeme i vjerovatno popraćeno DIY videom ili slikama.
klol je napisao/la:A što se tiče auta, nakon skidanja DPF-a auto jeste za nijansu bučniji u kabini, ali osjetno bolje vuče i nekako mi se pomalo sviđa taj zvuk Vidjeću dok uradim set kvačila i veliki servis da uradim in-depth tour prije tuninga
Jesu ti prilikom skidanja FAP-a uklonili i katalizator? Meni rekose kada sam skidao da ne vadim kat. jer ce zato biti bucniji. Zato sam onaj dio sa katalizatorom ostavio i zvuk se nije promjenio.
klol je napisao/la:A što se tiče auta, nakon skidanja DPF-a auto jeste za nijansu bučniji u kabini, ali osjetno bolje vuče i nekako mi se pomalo sviđa taj zvuk Vidjeću dok uradim set kvačila i veliki servis da uradim in-depth tour prije tuninga
Jesu ti prilikom skidanja FAP-a uklonili i katalizator? Meni rekose kada sam skidao da ne vadim kat. jer ce zato biti bucniji. Zato sam onaj dio sa katalizatorom ostavio i zvuk se nije promjenio.
Nisam drug katalizator skidao, i istina je da bude bučniji i to dosta.
Još jedan MAJOR UPDATE:
Jeste da. Moje su. Koštale su nekih 200 KM, sutra idu na provjeru krivina, ako bude sve uredno u narednom periodu farbanje u crnu boju i još nekih par detalja na čepovima; ako ne budu okej idu prvo na reparaciju pa onda ostalo. Kanim se kupiti i 2 privjeska sa rotirajućim Peugeot znakom, 5 KM je komad, i doći će na red zaštita za ivice vrata, kao i ranije spomenuto skidanje krovnih nosača i ajkula antena.
Toliko
Previše sam madafaking eksajted da vidim kako izgledaju na autu felge
Pa cudi me onda da je bucniji, kod mene je zvuk ostao isti. Trebao si podici auto pa provjeriti da ti gdje ne 'pusta' na spojevima, na onim selnama.
Felne odlicne, stvarno extra.. mogu misliti kako ce mu stajati bonce