Kamera za rikverc pezo 407
- domuz86
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 407
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Kamera za rikverc pezo 407
Uspio sam hakovati displej i postaviti kameru za rikverc na svom pezou. I kamera se pali automacki kada presaltam u rikverc. Stim da imam problem sto mi je crno-bijela slika umjesto u boji. A kada kameru palim preko menia slika je u boji. Tako da sam mislio da nisam dobro odradio posao. I dodjem na idjeju da skopcam DVD plejer umjesto kamere kad radi normalno u boji sto znaci da kamera nije u redu. Tako da moram kupiti novu kameru al ovo je bitno da se moze skopcati i dvd plejer a displej se ne gasi nakon 5km na sat. Ako nekog bude interesovalo mogu mu pomoci. pozzzz
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
Re: Kamera za rikverc pezo 407
da nisi na tugu navikao mozda bi i bilo u boji, ovako mrka kapa 
a sad ozbiljno ovo si koristio neku od onih kineskih kamera sto se ima kupiti, vidio sam da postoji hejbet verzija od nekih koje se lijepe kojekud do vec ugradjenih u nosac tablice pa se samo zavrne na mjesto starog nosaca?

a sad ozbiljno ovo si koristio neku od onih kineskih kamera sto se ima kupiti, vidio sam da postoji hejbet verzija od nekih koje se lijepe kojekud do vec ugradjenih u nosac tablice pa se samo zavrne na mjesto starog nosaca?
- domuz86
- Aktivan član
-
kupio na ebay-u i postavio je u karambolku iznad tablice. Al mislim da je problem sto podrzava samo NTSC a trebo sam kupiti koja podrzava NTSC i PAL. Al kupit cu novu.
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
znaci to je to, nisam bas nesto previse zagledao oko toga ali sam nalijetao na ebayu na te stvarcice i ona sto je u sklopu sa nosacem table mi se cini plaho prakticnim rjesenjem, et ubaci neki video kad to sve napravis da vidimo kako radi jer covjek vise vjeruje nasim ljudima nego kojekakvim kinezima 

- domuz86
- Aktivan član
-
pa ova gore dva klipa to sam ja snimio. Jedan gdje je crno bijela slika, a drugi je kada sam kopcao dvd plejer i sve normalno radi.
- hrustana
- Početnik
- Vozim: peugeot 407
- pohvaljen: 1 put
-
da li može šema kako si napravio i pošto bi bilo da to odradiš na 407