danas sam zakacio tablicom i slomio okvir :) a svakako u planu sam imao da stavim onaj alu, tako da ce biti danas sutra, a zadnju cu zalijepiti jer naprijed i nema bas prostora da se zalijepiElComandante91 je napisao/la:Odlično izgleda !!!![]()
![]()
![]()
potrosnja otvorene je 6.5l po gradu 10ak, al sam proljetos ugradio LPG, bice slike i toga, tako da me izadje jeftinije ovo vozati nego nekog 1.5 dizela sa 70ak konjicaSarTarA je napisao/la:lijep CC i dobra kombo boja
Odlicna odluka za LPGpezov je napisao/la:potrosnja otvorene je 6.5l po gradu 10ak, al sam proljetos ugradio LPG, bice slike i toga, tako da me izadje jeftinije ovo vozati nego nekog 1.5 dizela sa 70ak konjicaSarTarA je napisao/la:lijep CC i dobra kombo boja
ako ti podese plin kako treba, na sekvent sistemima nema gubitka snage, barem ja ne mogu osjetiti gubitak, ali ti potrosnja raste za 1l, znaci ako je trosio 5l benzina trosice 6l plina a ide isto, dok sam imao priliku voziti plin onaj stari na karburator sisteme sto ide tu je gubitak snage stvarno veliki 30ak% mozda i viseAvicii je napisao/la:Odlicna odluka za LPGpezov je napisao/la:potrosnja otvorene je 6.5l po gradu 10ak, al sam proljetos ugradio LPG, bice slike i toga, tako da me izadje jeftinije ovo vozati nego nekog 1.5 dizela sa 70ak konjicaSarTarA je napisao/la:lijep CC i dobra kombo boja
Reci mi kako se ponasa u odnosu na benzin, jesi li izgubio ista snage?