Unique in Ks 206 2.0 HDi xs
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Re: Unique in Ks 206 2.0 HDi xs
Nema ljepseg osjecaja nego kada se vise necuje nikakvo lupkanje i kada se auto ponasa onako Kako bi trebao. Tada je svaki novi kilometar s njim pravo zadovoljstvo 

- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 4 puta
-
Dok me je volan zezao auto mi omrzlo bilo,kada se sredilo osmijeh od uha do uha 

Obili mi garazu, samo sto nisu usli unutra, verovatno je neko naisao; pre par dana obili par garaza pored moje, pokupili ljudima alat i ko zna sta sve jos...
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Morati ces to pojacati , nece odustati to je sigurno.
Premjesti sve sto vrijedi na sigurnije mjesto.
Da nije zakon ovakav kako jest , ja bih to minirao pa nek idu u vrazju mater

Ako mozes negdje nabavi sirenu sto dodje na onim velikim kranovima da se aktivira na otvaranje vrata. Vidio (cuo) sam kako djeluje
Samo je losa strana sto lopovi danima i danima nece cuti kada neko nailazi
Premjesti sve sto vrijedi na sigurnije mjesto.
Da nije zakon ovakav kako jest , ja bih to minirao pa nek idu u vrazju mater

Ako mozes negdje nabavi sirenu sto dodje na onim velikim kranovima da se aktivira na otvaranje vrata. Vidio (cuo) sam kako djeluje

Samo je losa strana sto lopovi danima i danima nece cuti kada neko nailazi

- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 4 puta
-
Kao sto Kula rece sve to premjesti,vjerovatno si imao srece jer ih je nesto omelo pa su odustali od svega toga,ugl nema rijeci. Kao sto u Sarajevo pale auta,ako ga uhvate nema zakona a ako ga ubijes valja robijat :).
Fora je sto u toj garazi stoji samo auto, nema niceg vise... Danas sam pricao sa caletom kako da napravimo jos jednu bravu na sredini; koja postoji na vratima od kada sam kupio garazu ali nije u funkciji, tj ideja je da se ta brava skine (obicna brava sa cilindrom) i namesti one touch lock, tako se zove ako se ne varam; to imam na drugoj garazi i mnogo je dobra stvar
Ovako nesto

p.s Evo garaze

Obili tu garazu pored sa belim vratima i ceo red na desno garaza koje se ne vide na slici

Ovako nesto

p.s Evo garaze

Obili tu garazu pored sa belim vratima i ceo red na desno garaza koje se ne vide na slici

Cigani obijaju, kradu sitne aparate, brusilice, busilice, alat, gde sta zakace, kod mene bi samo mogli da naprave stetu na autu, ne bi ga drpili 

- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
hoce cigan ukrast, hoce (mislim alat taj), a kad smo vec kod pitanja zastite i kradje, bolja zastita auta od ove ne postoji:
Kupite Opela, Forda, Peugeota nesto van VW koncerna i eto vam zastiteOvako dok upalis auto zaboravis gdje si posao.
Ugasis Cobra-u, otkljucas zeder/hudiny, otkljucas Mul-t-lock, pritisnes prekidac, prizoves bogove vjetra i kise i tri puta pljunes u lijevu stranu dok desnom nogom pises broj 8 ispred lijevog fara....
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Ma dobro je kad nije bilo neke vece stete, sreca. Sad znas sta ti je ciniti, moras neku zastitu staviti def.
A brate.. lolanel007 je napisao/la:hoce cigan ukrast, hoce (mislim alat taj), a kad smo vec kod pitanja zastite i kradje, bolja zastita auta od ove ne postoji:
Kupite Opela, Forda, Peugeota nesto van VW koncerna i eto vam zastiteOvako dok upalis auto zaboravis gdje si posao.
Ugasis Cobra-u, otkljucas zeder/hudiny, otkljucas Mul-t-lock, pritisnes prekidac, prizoves bogove vjetra i kise i tri puta pljunes u lijevu stranu dok desnom nogom pises broj 8 ispred lijevog fara....