Ja sam edin, iz Kladnja sam (okolina). nedavno kupio drugog pezoa 207, do nedavno vozi 207 1.4, HDI 2007 godina, kod mene bio nepune 4 godine, presao za to vremena 80 000 km, bez kvarova naravno. da bi me 1.3.2015 godine covjek rasuo na cesti i razbio ga. prodat za 3800 KM.
Od prije 3 sedmice vozim pezo 207, 1,6 HDI, 66 kW, presao 110 000 km, 2010 godina, tzv modificirani model 64, sa nekim posebnim paketom opreme, (za mene uopste nije poseban, jer mi nedostaje puno opreme koji je imao moj prvi pezo).
Navescu prvo sta mi nema u ovom a bilo je u prvom,
Kozni volan a na crnom je bio plasticni, pa sam prebacio sa razbijenog, amontizer poklopca pretinca, osvjetljenje pretinca, zvucnici iz zadnjih vrata i to je to. nisam skino zracne zavjese iz krova, jer ih ovaj nema, tako da mi je toga zao. mozda su se mogle ugraditi mada nisam siguran.
ovaj novi 207 (vidjecete na slikama) ima puno toga za pokazati, prvo sjedista su vrhunska, ocuvana i gotov nekoristena, panorama krov, bluetooth za telefoniranje, USB prikljucak, ali ne radi niti je prikljucen upaljac dole, sto mi je potrebno zbog punjaca telefona, zatamljena stakla, crveni pojasevi fino cuce, (sve do registracije me izaslo 13 000 KM, jer je bio i bez guma gotov, placen 12200)