ako bude trebalo kakvih objasnjenja pitajte sve se zavrsi za neki 1 h laganog rada a dosta znaci a ne kosta nista
evo jedan video gdje je to lijepo prikazanoAvicii je napisao/la:Svaka cast.. sto vise ovakvih postova da nam objavis
Kad smo vec kod ove plastike oko klime i CD-a, zna li neko kako nju rastaviti, jel ima neko neki DIY, da ne odavijam napamet?
nije belaj samo ponesi sta da popijemo usputzulleee je napisao/la:Bravo,bravo ovakvi postovi nam trebaju,ako meni sta bude trebalo a da ne znam ja doletim do zivinica treba mi 20 minuta :)
evo jedan video gdje je to lijepo prikazanokula je napisao/la:Avicii je napisao/la:Svaka cast.. sto vise ovakvih postova da nam objavis
Kad smo vec kod ove plastike oko klime i CD-a, zna li neko kako nju rastaviti, jel ima neko neki DIY, da ne odavijam napamet?
nije belaj samo ponesi sta da popijemo usput[/quotetigar1982 je napisao/la:zulleee je napisao/la:Bravo,bravo ovakvi postovi nam trebaju,ako meni sta bude trebalo a da ne znam ja doletim do zivinica treba mi 20 minuta :)