206 2.0 hdi
-
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307, audi a6 4f 3.0 tdi
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 18 puta
-
Re: 206 2.0 hdi
Ovo na slikama je bez voska, znaci samo jedna ruka. Nisam ni slikao nakon voskiranja, usijao se dobro, garancija na ovaj vosak je 6 mjeseci, pa vidjet cemo. Ja zadovoljan i sa dva tri, nece mi bit mrsko opet da ga preletim. Zalijepio sam i zadnja stakla nabrzaka, toliko sam folije imao, ostatak cu sutra il vidjet cu vec.
Jedne prilike sam vas pitao za rucicu mjenjaca, cinilo se da ide tesko, pa sam i to danas sredio. Podmazao sam one poluge tamo na mjenjacu ispod haube i fkt ide jako dobro sad rucica,precizna je i nema opterecenja.
Skinuo sam i da vidim sijalicu na bordu, crkla je, ali nema ovdje kod nas ovih malih ubodnih, ne znam gdje da nabavim
Jedne prilike sam vas pitao za rucicu mjenjaca, cinilo se da ide tesko, pa sam i to danas sredio. Podmazao sam one poluge tamo na mjenjacu ispod haube i fkt ide jako dobro sad rucica,precizna je i nema opterecenja.
Skinuo sam i da vidim sijalicu na bordu, crkla je, ali nema ovdje kod nas ovih malih ubodnih, ne znam gdje da nabavim
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
da si blize dao bih ti ja tu sijalicu, kod sebe sam mijenjao sve 3 i od 3 stare sto sam skinuo bar 2 jos uvijek rade, mada jesu li iste na 206 i 307 ne znam, ja sam narucio ovdjeArminM je napisao/la:Ovo na slikama je bez voska, znaci samo jedna ruka. Nisam ni slikao nakon voskiranja, usijao se dobro, garancija na ovaj vosak je 6 mjeseci, pa vidjet cemo. Ja zadovoljan i sa dva tri, nece mi bit mrsko opet da ga preletim. Zalijepio sam i zadnja stakla nabrzaka, toliko sam folije imao, ostatak cu sutra il vidjet cu vec.
-
- VIP Član
-
Nema jbg, ja danas trazio kod nas u strongu i u jos dvije radnje,nisu nikad ni imali
- Kenwood
- VIP Član
- Vozim: 407
- Vozim: Peugeot 407 SW
- Motor: 2.0 HDI 100 KW
- Ima zahvala: 6 puta
- pohvaljen: 9 puta
-
Brate - EXTRA ti je 206-ica ! Prelijepa, nabudžio si je sa stilom !
Nije mi jasno kako nemaš gdje da kupiš ovih malih ubodnih - ja ih trenutno u garaži imam za rezervu - da neslažem oko 10-tak !
Imam čak 2 kom. Type - R neke plave, lijepe su, ali mi se ne uklapaju u moju "Aždaju" ! lol
Mora biti u auto-kozmetici... prevrni sve, naći ćeš !
Pozdrav

Nije mi jasno kako nemaš gdje da kupiš ovih malih ubodnih - ja ih trenutno u garaži imam za rezervu - da neslažem oko 10-tak !
Imam čak 2 kom. Type - R neke plave, lijepe su, ali mi se ne uklapaju u moju "Aždaju" ! lol
Mora biti u auto-kozmetici... prevrni sve, naći ćeš !
Pozdrav

-
- VIP Član
-
Pregledat cu sutra opet jbg, naci cu vec, ako nista narucit cu s e bay
Hvala za pozitivne komentare
Hvala za pozitivne komentare
-
- VIP Član
-
Nema u zavidovicima nista dzabe,hehe. Volim kupit, bolje je, jeftinije cu proci :)
Naci cu vec negdje, nekad sam kupovao u motorexu, mozda opet ima
Naci cu vec negdje, nekad sam kupovao u motorexu, mozda opet ima
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Odlicno sija, super si ga ispolirao
Jel ti ovo Einhel polirka? I kod mene je ista ovakva
Ali i dalje me stopke najvise oduseve, bas si tacno ubo koliko ih zatamniti

Ali i dalje me stopke najvise oduseve, bas si tacno ubo koliko ih zatamniti

-
- VIP Član
-
Jest, einhelova digitalna sa brzinama. To je od druga masina, na mojoj se mijenjaju cetkice pa sam s ovom radio. A stope su uzivo jos bolje, bilo je tesko ubosti istu nijansu jer sam jedan stop brisao pa ponovo, ali eto uspio sam. Inace ljudi rade odjednom, a ja nisam, radio sam u slojevima, jer sprej potamni dodatno kad osusi
- klol
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 SW
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Umalo si štope previše zatamnio, taman je ispalo lijepo, sasvim drugi izgled autu daju. Ja ću svoje phase 2 za karavana 307 isto tamniti kad dođe vrijeme, možda ih i tebi dam ko zna
A stakla, de mi objasni onaj zakon kod nas, i oko atesta zna li se išta natačno ako znaš, pa bi i to tebi dao možda jedan dan da odradimo