evo i moj Dajc :D

301,305,306,307,308,3008,309
Odgovori
engineer87
Početnik
Vozim: 508
Vozim: Peugeot 508
Motor: 1.6 eHDI 84kW
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

evo i moj Dajc :D

Post Postao/la engineer87 »

307 2.0 HDI 66kW 90ks, 2003 god proizveden, 2 god u mom vlasnistvu i onako generalno sam zadovoljan. Uvezen iz Francuske, oprema je ne bas bogata onako standardna (osnovna) ali meni dovljno :D . krajem prosle god sam osvjezio kocnice (plocice i diskove nove) iako nije bilo prijeko potrebno tj moglo se jos iscjediti lol ali nakupilo se nekih parica pa da ne ode u nesto bezveze hehehe. U januaru sam zamijenio set kvacila (250 KM) :D jer je stradala korpa takodje bilo je prijedloga da se to moze jos voziti ali nema tu cejfa heheh. i prije 2 sedmice veliki i mali servis (370 KM), neke siće oko trapa zbog loseg puta ali sve na vrijeme i to su bila moja neka ulaganja i nadam se da nema vise duzi period, osim toga tjesi me cinjenica da sam mjenjao ono sto je potrosno i sto vremenom strada. Motor je top tu nisam imao nikakvih intervencija i dobio sam informaciju od majstora da je odlican. Odzavanje je zaista jeftino bar u poredjenju sa njegovom generacijom auta drugih brendova. Mnogo mi se sviđa SW varijanta pa sam razmisljao aBd mozda nekad iduce god da zamijenim (ako se ozenim) heheheh ali kad skontam sta sam u svog ulozio i da je sada u extra stanju malo se zamislim hehehe ali opet kazem generalno auto je super ukoliko kupite da je kud i kamo ocuvano i ukoliko se ne zali ulagati na vrijeme. :good:

Imam samo par slika jer sam na poslu pa na ovom racunaru mi i ne treba, ali nađem kod kuce jos pa postavim cim prije ;) Veliki pozdrav

slika
slika
slika
engineer87
kula
Site Admin
Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
Ima zahvala: 70 puta
 pohvaljen: 297 puta
garage

Re: evo i moj Dajc :D

Post Postao/la kula »

Fina 307-ica , ocuvano izgleda.
Posto imas u planu SW uzimati necu te pitati sta mislis raditi sto se sredjivanja tice :D
Phantom
Site Admin
Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
Ima zahvala: 5 puta
 pohvaljen: 90 puta
Kontakt:
garage

Post Postao/la Phantom »

Pogledaj drugu sliku i vidi kako bi mu fino folije stajale :D inace fin pug
Motion & Emotion
engineer87
Početnik
Vozim: 508
Vozim: Peugeot 508
Motor: 1.6 eHDI 84kW
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Post Postao/la engineer87 »

hvala, a bas sam razmisljao isto tako, ovako je slucajno slikano pred zalazak sunca pa izgleda kao da ima folije, a bas bi mu super stajalo, samo ne znam koliko se smije lijepiti folija na prednja stakla. i navarno odavno planiram da nabavim one pgt-ove 17-ke felge sa 5 sirokih krakova ali imam set ljetnih i set zimskih guma 15-ke pa bi morao uzimati i 4 gume a 17-ke i nisu bas jeftine :D
:neznam:
engineer87
Phantom
Site Admin
Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
Ima zahvala: 5 puta
 pohvaljen: 90 puta
Kontakt:
garage

Post Postao/la Phantom »

a jbg, ceif nema cijenu :D napred ne smijes nista tamniti, ali ako uradis normalan % nece te niko zezati
Motion & Emotion
Avicii
Moderator
Vozim: 307
Motor: 2.0 HDi 79KW
Ima zahvala: 744 puta
 pohvaljen: 386 puta
garage

Post Postao/la Avicii »

Fin Pug i :respect: za odrzavanje! Isto bih dodao da ima jos prostora za sredjivanje.. kao sto su recimo farbanje lajsni, rucki i retrovizora u boju auta, pa onda sto rece Phantom stakla malo potamniti, felge kad se mogne, xenoni.. itd. Malo po malo, radi za svoj gust ;)
kula
Site Admin
Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
Ima zahvala: 70 puta
 pohvaljen: 297 puta
garage

Post Postao/la kula »

Fin Pug! :bravos:
Odgovori

Natrag na “Serija 3”