307 2.0 HDI 66kW 90ks, 2003 god proizveden, 2 god u mom vlasnistvu i onako generalno sam zadovoljan. Uvezen iz Francuske, oprema je ne bas bogata onako standardna (osnovna) ali meni dovljno

. krajem prosle god sam osvjezio kocnice (plocice i diskove nove) iako nije bilo prijeko potrebno tj moglo se jos iscjediti lol ali nakupilo se nekih parica pa da ne ode u nesto bezveze hehehe. U januaru sam zamijenio set kvacila (250 KM)

jer je stradala korpa takodje bilo je prijedloga da se to moze jos voziti ali nema tu cejfa heheh. i prije 2 sedmice veliki i mali servis (370 KM), neke siće oko trapa zbog loseg puta ali sve na vrijeme i to su bila moja neka ulaganja i nadam se da nema vise duzi period, osim toga tjesi me cinjenica da sam mjenjao ono sto je potrosno i sto vremenom strada. Motor je top tu nisam imao nikakvih intervencija i dobio sam informaciju od majstora da je odlican. Odzavanje je zaista jeftino bar u poredjenju sa njegovom generacijom auta drugih brendova. Mnogo mi se sviđa SW varijanta pa sam razmisljao aBd mozda nekad iduce god da zamijenim (ako se ozenim) heheheh ali kad skontam sta sam u svog ulozio i da je sada u extra stanju malo se zamislim hehehe ali opet kazem generalno auto je super ukoliko kupite da je kud i kamo ocuvano i ukoliko se ne zali ulagati na vrijeme.
Imam samo par slika jer sam na poslu pa na ovom racunaru mi i ne treba, ali nađem kod kuce jos pa postavim cim prije

Veliki pozdrav