Auto dijelovi, gdje kupiti, cijena i ugradnja
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Re: Auto dijelovi, gdje kupiti, cijena i ugradnja
Evo ja sad nesto gledam za ovu lampu od 308 sa led ambylightom u peugeotu kosta 46 KM
a po citroenovom programu kosta oko 18 KM valja mi sada zvati citroen i pitati koliko kosta puzz
a po citroenovom programu kosta oko 18 KM valja mi sada zvati citroen i pitati koliko kosta puzz
- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 319 puta
-
Pa trebalo bi da je ta cijena, do sada što sam kupovao u Peugeot servisu i provjerio na servicebox, cijene se slažu. Ja još ne mogu da vjerujem da je ovolika razlika. Od sada koji god je isti dio, kupujem u Citroenu.
Samo da mi je jedan broj šasije od C4 iz 2006 godine, bilo bi ekstra, jer ne prikazuje neke dijelove bez šasije. Našao sam neke brojeve iz 2009, ali pošto je moj 2006, idealno bi bilo da nađem iz 2006.
kula, javi šta kažu kada budeš zvao, taman da dodatno potvrdimo.
Samo da mi je jedan broj šasije od C4 iz 2006 godine, bilo bi ekstra, jer ne prikazuje neke dijelove bez šasije. Našao sam neke brojeve iz 2009, ali pošto je moj 2006, idealno bi bilo da nađem iz 2006.
kula, javi šta kažu kada budeš zvao, taman da dodatno potvrdimo.
- micija
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 5008
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 27 puta
- Kontakt:
-
http://service.citroen.com/pages/index.jsp
http://public.servicebox.peugeot.com/do ... Parametres?
Po vin broju nadjem kataloski broj djela i uporedjujem na kojim sve citroen i pezo modelima ima identican dio pa ako zelim polovan znam koji stima ako nov opet trazim najpovoljniji.
http://public.servicebox.peugeot.com/do ... Parametres?
Po vin broju nadjem kataloski broj djela i uporedjujem na kojim sve citroen i pezo modelima ima identican dio pa ako zelim polovan znam koji stima ako nov opet trazim najpovoljniji.
- mara-
- Site Admin
-
Znao sam da je ovo predobro da bi bilo istina. Danas sam bio u Citroenu i ove cijene na Citroen service boxu su u evrima iako piše da su u markama, tako da su cijene faktički iste. Izvinjavam se na dezinfomacijama.
meni su doduse u motorexu trazili 60KM za sipku za mjerenje nivoa ulja, a citajuci ovu temu, nazovem citroen i kod njih je 23KM :) e sad nezz koliko je u peugeot-u mada nikad nebi rekao da je citroen ovlasteni jeftiniji od motorexa :))))
- kula
- Site Admin
-
Pisao sam da sam gledao u citroenboxu onu plafonjeru i pise da je 17 KM, nazovem citroen i kazu da kosta 36 KM i da nema ambi light. Onda ova sa ambi lightom u peugeotu nije ni skupamara- je napisao/la:Ko bi znao. Šta si pisao?

- mara-
- Site Admin
-
Da, i nije. A kako radi ambi light, je li uvijek svijetle dugmići, ili samo kada gore kratka svjetla, napiši malo detalja.
- kula
- Site Admin
-
Prvo trebam nabaviti pa tek onda ti mogu objasniti 
Salim se gori ambi light cijelo vrijeme ja mislim ne znam tacno .
trazim sada takvu lampu po otpadima , a ako ne uspijem naruciti cu novu i onda ce biti diy

Salim se gori ambi light cijelo vrijeme ja mislim ne znam tacno .
trazim sada takvu lampu po otpadima , a ako ne uspijem naruciti cu novu i onda ce biti diy