MEETING U TUZLI 2015
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
- tigar1982
- VIP Član
- Vozim: peuget 307 sw
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 2 puta
-
Re: MEETING U TUZLI 2015
jos 5 dana do skupa a nemamo informacije koliko nas dolazi taj dan
sto se tice jezera jucer sam bio i gledao situaciju mislim da nam nece biti tu lose manjimparking za nekih 25 30 auta i prostora za druzenje ima koliko ocete pa eto i ja se ne slazem to oko policije jbg necemo mi parviti nikakave belaje tu smo da se druzimo
sto se tice jezera jucer sam bio i gledao situaciju mislim da nam nece biti tu lose manjimparking za nekih 25 30 auta i prostora za druzenje ima koliko ocete pa eto i ja se ne slazem to oko policije jbg necemo mi parviti nikakave belaje tu smo da se druzimo
- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- pohvaljen: 4 puta
-
Znaci dogovoreno,idemo posjetit Svjetlost doo u 12h i poslije idemo na jezero,sto se tice policije necemo prijavljivat nista,jer nema potrebe,samo jos da vidimo jel rostiljamo ili ne,po meni nije problem da 2-3 ponesu rostilje i ostali malo mesa 

- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
Moramo sada ozbiljnije, nema zezancije
Sto se tice Doboja za sada imamo par Pugova (307, 307, 307sw, 307, 307-ja, 406, 407-sale, 206-vlado) mozda se jos koji nakupi. Ajmo pisite ko ima iz svog grada koliko da znamo
Trebali bi dogovoriti mjesto sastanka u Tuzli pa da fino svi zajedno dodjemo pred salon. Ako neko ide usput na putu Doboj-Tuzla neka se javi i neka nam javi gdje da ga sacekamo.
Evo ko je voljan da koji plakat izbaci u svom gradu
slika
u ovo bijelo neka upise, lokaciju sastanka i vrijeme polaska iz svog grada i nekakav kontakt telefon...
I neka nam javi, gdje iz kojeg grada se krece i u koliko da mozemo staviti na FB....
Npr. ja cu jedno 5 plakata polijepiti i napisacu "Polazak iz Doboja u 10:00 kod BMD. Kontakt: 065/xxx*xxx"

Evo ko je voljan da koji plakat izbaci u svom gradu
slika
u ovo bijelo neka upise, lokaciju sastanka i vrijeme polaska iz svog grada i nekakav kontakt telefon...
I neka nam javi, gdje iz kojeg grada se krece i u koliko da mozemo staviti na FB....
Npr. ja cu jedno 5 plakata polijepiti i napisacu "Polazak iz Doboja u 10:00 kod BMD. Kontakt: 065/xxx*xxx"
Motion & Emotion
- zulleee
- Iskusan član
-
Ja cu polijepiti po Srebreniku a idem u Brcko krajem sedmice pa cu i dole zalijepiti
Bilo bi fino da neko iz Tuzle polijepi ovo,ipak je tuzlacima najblize doc na skup.
Bilo bi fino da neko iz Tuzle polijepi ovo,ipak je tuzlacima najblize doc na skup.
- tigar1982
- VIP Član
- Vozim: peuget 307 sw
- pohvaljen: 2 puta
-
za sada iz zivinica dolazim samo ja ne mogu nikoga da trennutno uhvatim ima 2 koja ganjam ali su zauzeti javim dali ce biti jos netko sa moje strane
- zulleee
- Iskusan član
-
Jel neko zna kakvo ce vrijeme biti u nedjelju ? Nesto mi se cini da ce pasti kisa.
- dino
- Moderator
- Vozim: Peugeot 307
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 40 puta
-
Evo najtačnija prognoza Norveške meteorološke stanice (oni su najstariji meteorolozi i pratim ih već nekoliko godina), za bilo koji grad u svijetu, pa i u BiH. Probajte za danas pa se uvjerite kolika je tačnost.
http://www.yr.no/place/Bosnia_and_Herze ... /long.html
http://www.yr.no/place/Bosnia_and_Herze ... /long.html
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 407 SW
- pohvaljen: 1 put
-
Drustvo meni je mnogo zao, ali po svemu sudeci, nazalost necu moci doci na skup
Razlog su zdravstveni problemi. Medjutim kako vidim ni vremenske prilike nam ne idu bas u susret. Ako bi se kojim slucajem skup odgodio zbog kise ili cega vec za neki drugi vikend, iskreno se nadam da cu moci doci. U svakom slucaju dobar provod zelim. 

- zulleee
- Iskusan član
-
Skup se nece odgoditi,u slucaju kise otici cemo negdje i popiti pice u zatvorenom prostoru...puno smo forsirali da nam kisa sve zaebe,al nece 
Sutra stampam letke i plakate i lijepim,jos jednom neka nas bude dva super :). A bit ce puno vise.

Sutra stampam letke i plakate i lijepim,jos jednom neka nas bude dva super :). A bit ce puno vise.