Sto se tice lokacije imam dvije jako interesantne lokacije za prijedlog, prva je Ciljuge, ona je u Zivinicama, nije u Tuzli ali je jako atraktivna i svima je manje vise poznat street race event na Ciljugama... To je napustena pista gdje se svake godine okupljaju auto moto entuzijasti i trkaju na 402 metra, lokacija Ciljuge nije zatvorena i uvijek se moze doci tu sjediti testirati vozilo i slicno, pa sam zamisljao da se meeting moze odraditi tu, uz rostilj muziku i poslije malo ganjanja na 402 m uz dobru zabavu i druzenje..
druga lokacija koja mi je pala na pamet jeste (a to moram provjerit prvo u servisu, a i zavisi od broja osoba koje ce se odazvati meetingu) da se meeting organizuje u dvoristu OVLASTENOG PEUGEOT SALONA SVJETLOST TUZLA, imaju veliki prostor gdje se moze okupiti dosta auta, mozda organizovati i neke besplatne preglede ili podjelu majica ili nekih mirisa ili stickera salona...
uglavnom sve zavisi od broja posjeta, ako bude odziv brojan onda ce i meeting biti bolji i profesionalniji, uz sponzorstvo odredjenih firmi, mozda i neki dj za muziku i slicno, ukoliko odziv bude manji onda ce i meeting biti manje spektakularan, bez nekih posebnih sad dodataka, bilo bi ono u fazonu rostilj pice i to je to... kad bi se odazvalo 30 40 auta bilo bi vrh a ako to bude 5 10 auta onda necemo imat opravdanost da se meeting organizuje u sto boljem svjetlu...
Imao sam takođe i ideju da se neki sponzori ukljuce u to tj. da vidim da li bi mogo organizovat Red Bull da posjeti podijeli koje pice, i obiljezi i obogati skup, kamere da mozda tv tk snimi ili barem da profesionalni kamerman snimi taj dogadjaj napravi video i da se okaci na youtube, i svjetlost tuzla bi mozda pristao kad bi odziv bio velik onda bi se svasta nesto lijepo moglo izorganizovat jer to je ujedno i jedna velika reklama za ovlasteni salon...
sto se tice datuma to cemo na kraju kad sve ove detalje dogovorimo imat cemo u obzir svakog clana foruma i napravicemo neko vrijeme koje pase svima, vikend uglavnom... Volio bi da se u ovu temu ukljuci sto vise clanova i da se ovo napravi da bude na nivou jer peugeot to zasluzuje! Dokazimo da smo ozbiljni i ambiciozni, neka se u cijeloj BiH i šire pročuje za naše meetinge, ne bitno u kojem gradu bili u buduće... Očekujem vaša mišljenja, ideje, sugestije, učešće i sve, jer ja kao pojedinac teško mogu bez dobrog i ozbiljnog tima, ni jedan tuning meeting ili street race meeting ne organizuje samo jedan covjek.
Jedva cekam da vidim vase ideje i prijedloge i sta opcenito mislite o ovoj temi i ideju. Veliki pozdrav Pežoisti moji