Kolega tigar1982 - drago mi je ako sam ti uspio pojasniti i pomoći oko ovih baxuznih ručica !

Ovo što se vidi na slikama što je kao zelene boje ... to je povećalo za sajdžije!

Ja inače sa tim radim ovako sitne stvari, a kao što vidiš nekada nataknem na kameru telefona i tako slikam !

lol
Druže, nikad nisam bio - ajd' da kažem škrt, po pitanju ovakvih stvari ! Ja sam 10 godina vozio samo japance i nikad ni jedna moja Mazda nije primirisala kod auto-mehaničara (osim reglaže trapa)

sve sam ja popravljao i održavao !
nema te stvari na autu koju nisam smio rasklopiti, a čim je rasklapam znači da mi pravi problem i da idem na sve ili ništa !

Majstorima ni dan-danas ne vjerujem, jer sam imao iskustva da mi majstor popravlja auto sa WD-40 i uzima 30 km. za ništa... i još mi se smije ! lol
Od tada sam riješio da se malo po malo edukujem preko interneta i sve upijam kao sunđer !
Prijateljima (ali stvarnim i dobrim mojim prijateljima) uradim dosta stvari za džabaka i nije mi žao - takav sam jbg. !

Ako mi vjeruješ - mene baš ispunjava kad napravim neku novu temu ovdje na forumu, sredim je da sve bude pregledno i još ako nekom pomogne - to je još ljepši osjećaj !

Jedino mi je nekad mrsko da slikam dok radim... ali jbg. - natjeram se na to i sjetim se foruma !

Evo danas sam pripremio još jednu temu koja će možda i sutra biti postavljena.... a mislim da će većini ovdje biti od koristi !

Druže, HVALA ti na ovako lijepim riječima i podršci .... iskreno znači mi !
Lijep je osjećaj kad znaš da si nekome na neki način pomogao i šta više da je neko primjetio da želiš da pomogneš ! thanks
Ljudi, znate i sami da majstori "režu" po džepovima, meni je žao što sam veoma kratko u ovim vodama sa Peugeot automobilom, pa nemam puno iskustava sa njihovim motorima i nekim sitnicama, ali mislim da ću sledeće godine u ovo doba biti pun iskustava jer na ljeto rasklapam moju 106-icu komplet - enterijer kompletan napolje ! He, he, heee .... lol
Moram malo struju da prečešljam, tabla se skida, zaštita unutra i spolja, razne modifikacije i dorađivanja ... ma' HAOS - vidjet' ćete sve ovdje u Seriji 1. DIY !

Ovo mi je najveća mana - kad počnem da pišem, neznam prestati .....

Ajd' ćao !
Pozdrav za Tigra !