Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Da se malo pohvalim onim sto imam, kad vec nemam felge, spojlere i ostalo heheh
Sad doduse kolko je za pohvalu neznam, neznam kako je kod ostalih..
Uglavnom relacija Tuzla-Mostar-Tuzla
Stvarno odlicna potrosnja Jel neko kontrolisao ovaj bord, koliko je odstupanje od 'prave' potrosnje?
Ja sam mjerio kod sebe par puta na relaciji Trebinje-Podgorica, na predjenih 110km (u jednom smjeru) izlazilo bi od 4.5-4.8l.. po bordu naravno.
ne znam koliko je pouzdan, a ovo je otvoren put, tako da tu je to, znam po novcaniku :) a ja sam dva tri puta mjerio, sa punim rezervoarom, auto se vozi svaki dan ajmo rec kombinovano od grad-"otvorena (nema semafora)" po mojoj racunici 5.5-5,7l bilo..
Evo novogodisnji COld start heh, jedino sto mi se desilo kao nikad da mjenjac nisam mogao pomaknuti, ustvari jedva kao da je zakovao, nikad mi se to nije desilo, a nedavno sam mjenjao ulje u mjenjacu i slozi mi pricu da ce mi se to desiti sa jeftinijim uljem i ja uzmem Totalovo, ako je do ulja recite, da se odem posvadjat malo :O)
[youtube][/youtube]
Grga je napisao/la:Evo novogodisnji COld start heh, jedino sto mi se desilo kao nikad da mjenjac nisam mogao pomaknuti, ustvari jedva kao da je zakovao, nikad mi se to nije desilo, a nedavno sam mjenjao ulje u mjenjacu i slozi mi pricu da ce mi se to desiti sa jeftinijim uljem i ja uzmem Totalovo, ako je do ulja recite, da se odem posvadjat malo :O)
[youtube][/youtube]
Meni je se isto desilo sa mjenjacem kad je bio onaj veliki snijeg prije par godina