Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
evo stigla i meni ova zahebancija....:)
nekad sam na mob ranije instalirao neki obdII app...ali ne kontam kako se spojiti...na mobu nadjem ovaj blutut ali mi trazi sifru za povezivanje???
evo sad sam skinuo sa cd-a koji je dosao sa obd-om neke torqe pro programcice neznam hce li moci sa njima da se poveze bez sifre?
sifra ti je ili 0000 ili 1234 (vecinom ova druga), vjerovatno je i na androidima postupak da moras prvo preko bluetooth aplikacije u telefonu upariti mob sa adapterom (gdje kucas sifru) pa nakon toga mozes uredno spojiti se na adapter preko neke od aplikacija, torque pro ti je odlicno rjesenje i ima mali milion opcija i dodataka za sve i svasta
a da li ga izvadis iz obd utora....naprimjer preko noci...jer vidim da kada ugasim auto ona crvena lampica na elmu i dalje ostane da gori...cak i ono poslije 1-2min kad(na mom 207) nesto klikne i pogasi se sve zivo od struje na autu...?
ma jok, kod mene je to uvijek ukljuceno ako mi slucajno zatreba da znam gdje je i evo u zadnjih pola godine nikakvih problema zbog toga imao nisam, postoje skuplji modeli koji se gase nakon odredjenog vremena dok ovi kineski to ne rade
ja sam pricao sa kreatorom aplikacije za windows phone o ovim uredjajima i lik rekao da us kineski v2.1 uredjaji 99% fake, ni kod mene nije radila ta verzija dok je verzija 1.5 radila bez problema
Je li neko probao preko laptopa da se uveže sa ovim, nekim od ovih softvera koji dođu na cd-u i da li eventualno ovo može da se spoji sa pp2000 pa da se može očitati i status dizni? Ako može da naručim i sebi jedan.
Super stvar bas sam poručio jedan taj al mi niko nije mogao objasnit dali perfektno radi na Peugeot 307 bas radu tih sitnica moraš na dijagnostiku i svaki put plati....
do sad od 4 kupljena 3 su radila na 307-ici, taj jedan sto nije otisao jaranu i kod njega na golfu 4 uredno radi
jbg ovo nije dijagnostika nego et cisto da posluzi za prvu pomoc, meni uz Torque aplikaciju obavlja sve za sto mi treba (citanje gresaka, brisanje istih i citanje dosta parametara) tako da ne zalim tih 5-6$ koliko kosta
I ja sam ovo kupio, i nisam pretjerano zadovoljan, ipak važi koliko para toliko muzike. Imam grešku na parking sezoru, potvrđeno sa dijagnostikom kod mog majstora ali ova stvarčica nikakve greške ne pronalazi.