MEETING U TUZLI 2015
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Re: MEETING U TUZLI 2015
Razgovarao sam sa ovima iz svjetlosti da se skupimo ispred njih , al s obzirom da nedeljom oni ne rade nisu se izjasnili da li su za to da se skupimo ispred njihovog salona. Ali najvjerovatnije ce pristati na to i sami ucestvovati u defileu.
sto se tice tih troskova oko kojecega trebalo bi to precizirati i ljude pitati da li su u mogucnosti da nam pomognu na tome planu.
Sto se medija tice trebalo bi sve odrediti (datum,mjesto) i pitati svjetlost da kontaktiraju kameleon da nas oni poprate
Edit: treba se odrediti datum i da se upisu svi oni koji ce biti na meet-u
Da se od necega krene.
sto se tice tih troskova oko kojecega trebalo bi to precizirati i ljude pitati da li su u mogucnosti da nam pomognu na tome planu.
Sto se medija tice trebalo bi sve odrediti (datum,mjesto) i pitati svjetlost da kontaktiraju kameleon da nas oni poprate
Edit: treba se odrediti datum i da se upisu svi oni koji ce biti na meet-u
Da se od necega krene.
- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 4 puta
-
Sto se tice muzike ako neko ima dobre zvucnike,to spojimo na laptop i rokamo.
- ffcpeugeot
- Početnik
- pohvaljen: 2 puta
-
Poštovana/i, javljamo Vam se s upitom za sponzorstvo Peugeot meeting Tuzla
u organizaciji Peugeot Club-a Bosne i Hercegovine, jednodnevno druženje namijenjeno svim vlasnicima automobila PEUGEOT, koja će se održati u nedjelju 10.5.2015 godine., na Aerodromu Ciljuge Živinice (TUZLA).
Peugeot Club Bosne i Hercegovine je neformalna udruga vlasnika automobila marke Peugeot, te zainteresiranih za navedenu marku automobila , sa sjedištem u Tuzli. Kako bismo proslavili (KOLIKO) godina postojanja , odlučili smo organizirati jednodnevni meeting na koji pozivamo sve članove iz ostatka Bosne i Hercegovine, ali i regije. U organizaciji sudjeluju biciklistički klub ( IME), a želja nam je okupiti naše redovne članove i članice iz BiH i regije, koji ne uspjevaju dolaziti na naša mjesečna okupljanja.
Po uzoru na prošlogodišnja druženja, na kojemu je SVJETLOST d.o.o ovlasteni zastupnik PEUGEOT za BiH bio suorganizator, a u svrhu poticanja druženja te razmjene znanja i iskustava odlučili smo da će ulaznice biti besplatne te očekujemo između 50 i 80 sudionika na meeting-u. Ako na PEUGEOT MEETING-u TUZLA želite predstaviti Vašu tvrtku, ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete u sponzorstvu.
Osim što se sponzorstvom predstavljate širokom krugu publike te ojačavate vidljivost brenda svoje tvrtke i njenih rješenja, istovremeno se predstavljate i potencijalnim zaposlenicima te potičete razmjenu iskustava i znanja na području vaših poslovanja.
Sponzorstvom dobivate:
- zahvalu na svim organizacijskim najavama i prezentacijama
- uvrštenje logotipa i naziva Vaše tvrtke na službenim stranicama korisničke grupe
- uvrštenje logotipa i naziva Vaše tvrtke u medijske objave i marketinške materijale konferencije
- mogućnost postavljanja Vašeg stalka s plakatom u prostoru konferencije
i sve ostale aktivnosti u dogovoru sa organizatorom
Kako je meeting organiziran u potpunosti volonterski i neprofitnog je karaktera, prostor je također osiguran besplatno te će se sponzorska sredstva iskoristiti za nabavku osvježenja, te za osiguranje tehničke podrške organizaciji.
Nudimo Vam jednostavno sponzorstvo - XX KM .
Ukoliko ste zainteresirani za sponzorstvo, molimo Vas da nam se javite čim prije na [email protected] ili [email protected] , kako bismo Vam mogli dostaviti potrebne ugovore.
U mailu je nužno navesti:
Ime tvrtke
Adresu tvrtke
OIB tvrtke
Osobu za kontakt (ime i prezime, telefonski broj, mail)
Za sva pitanja i dogovore stojimo Vam na raspolaganju.
U nadi pozitivnog odgovora, srdačno Vas pozdravlja PEUGEOT CLUB BOSNE I HERCEGOVINE organizacijski tim
by DADO
Eto ja napisa i to, molim ove kompetentne da isprave i objave ovo da se može slat firmama na email
u organizaciji Peugeot Club-a Bosne i Hercegovine, jednodnevno druženje namijenjeno svim vlasnicima automobila PEUGEOT, koja će se održati u nedjelju 10.5.2015 godine., na Aerodromu Ciljuge Živinice (TUZLA).
Peugeot Club Bosne i Hercegovine je neformalna udruga vlasnika automobila marke Peugeot, te zainteresiranih za navedenu marku automobila , sa sjedištem u Tuzli. Kako bismo proslavili (KOLIKO) godina postojanja , odlučili smo organizirati jednodnevni meeting na koji pozivamo sve članove iz ostatka Bosne i Hercegovine, ali i regije. U organizaciji sudjeluju biciklistički klub ( IME), a želja nam je okupiti naše redovne članove i članice iz BiH i regije, koji ne uspjevaju dolaziti na naša mjesečna okupljanja.
Po uzoru na prošlogodišnja druženja, na kojemu je SVJETLOST d.o.o ovlasteni zastupnik PEUGEOT za BiH bio suorganizator, a u svrhu poticanja druženja te razmjene znanja i iskustava odlučili smo da će ulaznice biti besplatne te očekujemo između 50 i 80 sudionika na meeting-u. Ako na PEUGEOT MEETING-u TUZLA želite predstaviti Vašu tvrtku, ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete u sponzorstvu.
Osim što se sponzorstvom predstavljate širokom krugu publike te ojačavate vidljivost brenda svoje tvrtke i njenih rješenja, istovremeno se predstavljate i potencijalnim zaposlenicima te potičete razmjenu iskustava i znanja na području vaših poslovanja.
Sponzorstvom dobivate:
- zahvalu na svim organizacijskim najavama i prezentacijama
- uvrštenje logotipa i naziva Vaše tvrtke na službenim stranicama korisničke grupe
- uvrštenje logotipa i naziva Vaše tvrtke u medijske objave i marketinške materijale konferencije
- mogućnost postavljanja Vašeg stalka s plakatom u prostoru konferencije
i sve ostale aktivnosti u dogovoru sa organizatorom
Kako je meeting organiziran u potpunosti volonterski i neprofitnog je karaktera, prostor je također osiguran besplatno te će se sponzorska sredstva iskoristiti za nabavku osvježenja, te za osiguranje tehničke podrške organizaciji.
Nudimo Vam jednostavno sponzorstvo - XX KM .
Ukoliko ste zainteresirani za sponzorstvo, molimo Vas da nam se javite čim prije na [email protected] ili [email protected] , kako bismo Vam mogli dostaviti potrebne ugovore.
U mailu je nužno navesti:
Ime tvrtke
Adresu tvrtke
OIB tvrtke
Osobu za kontakt (ime i prezime, telefonski broj, mail)
Za sva pitanja i dogovore stojimo Vam na raspolaganju.
U nadi pozitivnog odgovora, srdačno Vas pozdravlja PEUGEOT CLUB BOSNE I HERCEGOVINE organizacijski tim
by DADO

Eto ja napisa i to, molim ove kompetentne da isprave i objave ovo da se može slat firmama na email
- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- pohvaljen: 4 puta
-
Svaka cast,profesionalno si ovo odradio,mada ne treba ljudima govoriti da ce biti 80 ucesnika...
- ffcpeugeot
- Početnik
- pohvaljen: 2 puta
-
ne to jos uvjek nije konačan tekst za e-mail , zato sam i postavio da vidimo sta bi eventualno trebalo izmijeniti dopuniti (datume,broj ucesnika...itd ) boncezulleee je napisao/la:Svaka cast,profesionalno si ovo odradio,mada ne treba ljudima govoriti da ce biti 80 ucesnika...
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
Odlican text, sve pohvale znaci
Ja kontam minimalno 30 Peugeota da ce biti. sa dobrom reklamom i vise...

Motion & Emotion
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
Dado tigre spika ti je prava ona politicarska hehe svaka cast od sad ti sastavljas ovako ove tekstove kad treba nesto izganjat hehehe 
drago mi je da je i svjetlost dala podrsku, a nisam drugacije ni ocekivao :) hajmo sad ljudi se angazovat oko sponzora ali mnogim sponzorima treba dat tacno vrijeme tjdatum odrzavanja ja sam il za 10ti il za 17ti, al bi prije za 17ti posto je to tacno znaci sredina mjeseca...al otom potom...
hajmo se sad dogovorit oko detalja, tj hajmo prvo da vidimo ko ide sve, normalno nikad se ne zna sta se moze desit nekom pa da nesto iskrsne al de da vdiimo sad za sad znaci ko ide sto posto, da znamo na cemu smo, a sto se tice rostilja i to ... i ja sam o tome razmisljao, mislim meni je svejedno ali obaveza je to velika prvi put treba provest uz druzenjei eto ima ta neka gepek varijanta sto ste predlozili moze i to za sad, da se upoznamo da ozvanicimo prvi veliki javni meeting pa onda drugi treci ce bit sve bolji, a i sumnjam da ce ikome bit do jela jer ipak je to dogadjaj koji je uzbudljiv!
ja cu se javiti radio televiziji slon i televiziji tk, da snime event, ako zele, javit cu se mariju jaranu profi kamermanu da on snima sve i napravi dokumentarac i da slika sto slika hehe naravno ako je u BiH posto je cesto po Austriji, ako ne bude njega moracu nac nekog al ga treba tiplovat, al mislim da nam obavezno treba neko snimanje i slikanje da se to zabiljezi u sto vecem broju, a sto se tice onih biciklista meni je ravno do drine
nek dodje ko god hoce meni je bitno da mi dodjemo a ovo ostalo je sve zanimljiv dodatak.... bingo tuzla, menprom, mesnica brajlovic, tuzlanska pivara, red bull, to su sve potencijalni sponzori i gledat cu da se do veceras svima njima javim i ponudim sponzorstvo a zauzvrat ce biti i vise nego reklamirani, i eto javit cu se i fenixu za ciljuge ako oni dadnu dozvolu onda ne treba ic u mup zivinice nema potrebe to je ipak privatni posjed i ako "gazda" da onda smo na konju
sreca imamo vremena da sve lijepo izorganizujemo jedino to za svjetlost posto je nedjelja, a ljudi odmaraju nedjeljom to me malo brine sta i kako ce ispast al kad sam procito da ce bit tih nekih testnih vozila... auuuh :)

drago mi je da je i svjetlost dala podrsku, a nisam drugacije ni ocekivao :) hajmo sad ljudi se angazovat oko sponzora ali mnogim sponzorima treba dat tacno vrijeme tjdatum odrzavanja ja sam il za 10ti il za 17ti, al bi prije za 17ti posto je to tacno znaci sredina mjeseca...al otom potom...
hajmo se sad dogovorit oko detalja, tj hajmo prvo da vidimo ko ide sve, normalno nikad se ne zna sta se moze desit nekom pa da nesto iskrsne al de da vdiimo sad za sad znaci ko ide sto posto, da znamo na cemu smo, a sto se tice rostilja i to ... i ja sam o tome razmisljao, mislim meni je svejedno ali obaveza je to velika prvi put treba provest uz druzenjei eto ima ta neka gepek varijanta sto ste predlozili moze i to za sad, da se upoznamo da ozvanicimo prvi veliki javni meeting pa onda drugi treci ce bit sve bolji, a i sumnjam da ce ikome bit do jela jer ipak je to dogadjaj koji je uzbudljiv!
ja cu se javiti radio televiziji slon i televiziji tk, da snime event, ako zele, javit cu se mariju jaranu profi kamermanu da on snima sve i napravi dokumentarac i da slika sto slika hehe naravno ako je u BiH posto je cesto po Austriji, ako ne bude njega moracu nac nekog al ga treba tiplovat, al mislim da nam obavezno treba neko snimanje i slikanje da se to zabiljezi u sto vecem broju, a sto se tice onih biciklista meni je ravno do drine

- Phantom
- Site Admin
- Kontakt:
-
Juce sam naletio malo s Saletom i El_comadante-om pa smo malo porazgovarali. Vlado ce vidjeti u BG opet za majice ko hoce, ovaj put necemo odustati ko hoce odmah uplati i dobija majicu. I dao je 20 KM za zastavu da se odradi, koju ce sale otici izraditi... Nebi bilo lose da na jedan racun uplatimo ko koliko moze i da izradimo naljepnice, koje bi podijelili na meetu. Treba jos vidjeti sa Svjetloscu da li mogu u Nedelju to odraditi, i da li se kod njih mozemo skupiti prvo? Od Mup-a sto prije ici dozvole ganjati!!! I vidjecemo da odradimo koji poster i letak i poslati clanovima nek zalijepi svako u svom gradu 3-4, ako bude voljan bonce Juce smo kroz razgovor racunali ko bi mogao doci i bez reklamiranja 15-20 Peugeota bi moglo biti prisutno 

Motion & Emotion
Ja veceras kad dodjem kuci cu kontaktirat sve sponzorenstonsam planirao tako da ce i ti odgovori stic brzo i znat cemo na cemu smo mada soonziri manje vvise i da ne pristanu ko ih sisa al bolj bi bilo kad bi ih privukli. Mup nam ne treba sve lokacije na kojima cemo biti su privatna imovina ne javna. Ugl cujeno se jos oko detalja i da javim rezultate sponzora
- Phantom
- Site Admin
- Kontakt:
-
Sva okupljanja koja se desavaju, mora se obavijestiti MUP. I jos cemo kroz grad proci defile, kolona auta. Nista ne gubimo otici i pitati, bolje to nego probleme poslije da imamo. Nema veze sto su privatna, ako se nadje budala da pih pozove, ima tu i tu vise auta, mozemo imati probleme...
Motion & Emotion
- dino4991
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 407 SW
- pohvaljen: 1 put
-
Pripreme odlicno teku, mnogo dobrih ideja
Po mom misljenju prioritet nam je da odredimo tacan datum, za koji bi se naravno unaprijed dobro raspitali jer najvaznije nam je da nas vrijeme "posluzi", u protivnom sve pade u vodu. Isto tako mislim da bi s odabirom tacnog datuma trebalo prvo najaviti i raspitati se u MUP-u kao i sa vlasnikom piste za sam dogadjaj, pa tek onda traziti sponzore, jer ne mozemo ugovoriti sponzora kada mu ne dajemo garanciju hoce li i gdje ce se odrzati meeting. S obzirom da ce ovo biti prvi skup bitno je se odrzi pa i po cijenu da ne bude mnogo sponzora. Onaj najvazniji ce biti tu a to je svakako SVJETLOST kao glana kuca i ovlasteni zastupnik Peugeot-a. Pored Svjetlosti velika stvar bi bila da nas bio koji od javnih medija proprati (novine, tv, radio...) bilo sta. U najgorem slucaju uvijek nam ostaju drustvene mreze i mi kao pojedinci da to fino podijelimo. Iskreno se nadam dobrom odzivu, sto nas clanova tako i sponzora. Ovim putem bih jos jednom potvrdio dolazak, naravno, uvijek se mora ostaviti mjesta da nesto moze iskrsnuti, za sto se iskrneo nadam da nece