Zamjena kljuca(Molim pomoc)
- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 319 puta
-
Re: Zamjena kljuca(Molim pomoc)
Evo ja pitao u Bloku, 15km kodiranje, dalje nema šta tražiti, samo sada da još stigne ključ.
-
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 508
- Ima zahvala: 40 puta
- pohvaljen: 35 puta
-
Dobio sam kljuc iz Kine drugari, al ko da je iz Francuske dosao. Cak ima naljepnica pezo i baterija u njemu. Porucio 7.10. Stigao danas 20.10.
Sad samo narezivanje 15 km i dekodiranje da nadjem koga ko ce uraditi za 20-30 km
Sad samo narezivanje 15 km i dekodiranje da nadjem koga ko ce uraditi za 20-30 km
- mara-
- Site Admin
-
Blago tebi, mog još nema. Imaš li neki ovlašteni blizu? Meni 15km traže u Bloku, samo da stigne. Uglavnom, javi nam kako je prošlo sa kodiranjem.
-
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 508
- Ima zahvala: 40 puta
- pohvaljen: 35 puta
-
ima u Tuzli Svjetlost, oni su za pezo u nasem kraju, al problem sto nemam karticu uz auto sa nekim siframa sto je neko spomeno, da li ce htjeti ista bez nje, usvakom slucaju cu ih nazvati pa pitati.
slike
http://www.upslike.net/imgdb/kljuc%2020 ... b83cca.jpg
http://www.upslike.net/imgdb/kljuc 207 (2)-879149.jpg
slike
http://www.upslike.net/imgdb/kljuc%2020 ... b83cca.jpg
http://www.upslike.net/imgdb/kljuc 207 (2)-879149.jpg
-
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307, audi a6 4f 3.0 tdi
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 18 puta
-
I moj kljuc je jako kvalitetan, prezadovoljan sam. Planiram jos jedan narucit
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
@hamza: nece ti moci nista bez koda, ustvari moci ce al ce te tad kodiranje kostati jedno 10-tak puta vise nego sto ce mara platiti s kodom 

- mara-
- Site Admin
-
Pa neka pita i u ovlaštenom, do koda bi sigurno trebalo moći da se dođe preko broja šasije, samo je pitanje cijene.
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
bolje odmah da znas nego da se nadas pa razocaras
ovo ti kazem jer su meni u ovlastenom rekli da je novi kljuc ~200 KM jer mora doci direktno iz francuske, mari kodiranje je 15 kad ima karticu a bez kartice takodje kod moraju zbaviti od francuza preko broja sasije pa skontaj da mora biti skupo

ovo ti kazem jer su meni u ovlastenom rekli da je novi kljuc ~200 KM jer mora doci direktno iz francuske, mari kodiranje je 15 kad ima karticu a bez kartice takodje kod moraju zbaviti od francuza preko broja sasije pa skontaj da mora biti skupo
- mara-
- Site Admin
-
Pa da, ključ je 200km, ali valjda je neka druga i povoljnija cijena da mu dobave kod, tj. vjerovatno da mu naprave novu karticu, nije valjda i to sada nešto ekstremno skupo.
- ro.OXy'
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 SW
- Ima zahvala: 18 puta
- pohvaljen: 19 puta
-
Posto vidim da nekima nije jasno ovo oko ebaya sta kako napisat cu Vam par savjeta kako ih ja barem hvatam na caku.
Ako mi nesto ne dode nebitno bilo jedan ili dvadeset dana nakon roka ne kontkatiram uopce prodavaca nego odmah idem na resolution center (sto ebay odmah njih kontaktira tako da to ubrza malo sve) nakon sto udete u Resolution center ispod " I bought an item. "
imate I haven't received it yet.
idete na tu opciju i continue nakon toga otvara Vam se spisak svih proizvoda koje ste kupili i za koje mozete podignuti tzv ticket
kliknete na proizvod koji Vam nije dosao ( ili koji je dosao a ne odgovara vam). Nakon klika na proizvod nude Vam se 2 opcije
da Vam se posalje ponovo ili da Vam se vrati novac
odaberete uvijek opciju da vam se vrati novac ( u slucaju da niste zadovoljni proizvodom)
i napisete kratku poruku
ali ako Vam npr nesto nije doslo a uvjereni ste vec da je dobar proizvod trazite ponovo slanje proizvoda i u poruci pokazete kako ste sumnjicavi oko kupnje od tog proizvodaca. Oni ce Vam nakon tog (sigurno njih 99%) ponuditi da Vam vrate pare kao 1. a kao 2. da Vam posalju proizvod opet i da ga Vi platite kad ga preuzmete.
Tako fakticki dobivate 2 proizvoda potpuno besplatno.
Samo moj Vam je savjet ako imate malo kupljenih artikala nemojte to raditi precesto. Ja imam nekih 250 transakcija na ebayu i gledaju me kao nekog Vip clana jer od tih 250 transakcija sve su kupnje. Tako da me malo vise guraju i hajmo reci paze
Eto nadam se da sam Vam barem malo pomogao oko toga. Ne bi bili bosanci kad ne bi kontali ovakve prevare hahahaha
Ako mi nesto ne dode nebitno bilo jedan ili dvadeset dana nakon roka ne kontkatiram uopce prodavaca nego odmah idem na resolution center (sto ebay odmah njih kontaktira tako da to ubrza malo sve) nakon sto udete u Resolution center ispod " I bought an item. "
imate I haven't received it yet.
idete na tu opciju i continue nakon toga otvara Vam se spisak svih proizvoda koje ste kupili i za koje mozete podignuti tzv ticket
kliknete na proizvod koji Vam nije dosao ( ili koji je dosao a ne odgovara vam). Nakon klika na proizvod nude Vam se 2 opcije
da Vam se posalje ponovo ili da Vam se vrati novac
odaberete uvijek opciju da vam se vrati novac ( u slucaju da niste zadovoljni proizvodom)
i napisete kratku poruku
ali ako Vam npr nesto nije doslo a uvjereni ste vec da je dobar proizvod trazite ponovo slanje proizvoda i u poruci pokazete kako ste sumnjicavi oko kupnje od tog proizvodaca. Oni ce Vam nakon tog (sigurno njih 99%) ponuditi da Vam vrate pare kao 1. a kao 2. da Vam posalju proizvod opet i da ga Vi platite kad ga preuzmete.
Tako fakticki dobivate 2 proizvoda potpuno besplatno.
Samo moj Vam je savjet ako imate malo kupljenih artikala nemojte to raditi precesto. Ja imam nekih 250 transakcija na ebayu i gledaju me kao nekog Vip clana jer od tih 250 transakcija sve su kupnje. Tako da me malo vise guraju i hajmo reci paze
Eto nadam se da sam Vam barem malo pomogao oko toga. Ne bi bili bosanci kad ne bi kontali ovakve prevare hahahaha

- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
ma sve za sto oni moraju kontaktirati gazdu ja ne vjerujem ni da je jeftinomara- je napisao/la:Pa da, ključ je 200km, ali valjda je neka druga i povoljnija cijena da mu dobave kod, tj. vjerovatno da mu naprave novu karticu, nije valjda i to sada nešto ekstremno skupo.

- mara-
- Site Admin
-
@ ro.OXy'
Ali šta ćeš kada imaš tracking broj? Ne možeš tu reći da ti nije stiglo.
Anele, znam, ali lijepo se nadati.
Ali šta ćeš kada imaš tracking broj? Ne možeš tu reći da ti nije stiglo.
Anele, znam, ali lijepo se nadati.

- sonnyblack
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 308 PH2 1.6 e-HDI 112KS
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 16 puta
-
ro.OXy' je napisao/la: Tako fakticki dobivate 2 proizvoda potpuno besplatno.
Eto nadam se da sam Vam bar
Ne bi mi bili Bosanci kad ne bi varali :/
Ne znam kako možeš uživat u tome da platiš jedan item a da ideš na to da ti prodavač u zabludi pošalje još jedan...i onda vjerovatno trljaš ruke u nadi da će ti oba itema stići...em malo pomogao oko toga. Ne bi bili bosanci kad ne bi kontali ovakve prevare hahahaha