Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
E moj Cviki, nisam bas aktivan na forumu, jer sam Liarovih godina, pa ucim zanat od Vas starijih, ali ti moram reci da mi je bas zao tvoje 3008. Bas je unikatna, atebi je jasno da je to neki maloumnik ti uradio iz zavidnosto...i moj stari je isto prosao kad je tek poslije rata kupio golf 3. Steta, ali ne daj zivce.
Imam osjecaj da bi mi lakse bilo da je felge odnjeo nego ovo al et u namjeri da felge odnese ga sprijecili lopov serafi pa haman kad vec ne mogu sad cu ga jebat al boze moj glavu gore a da ljut sam uh to ni pominjat necu koliko u Tz je u zadnji 10 dana 5 auta bez guma i felgi ostalo
Tom je napisao/la:Znam kako ti je, NAŽALOST!
Ali Bože moj, idemo dalje, svega će biti, pa i ta 2L farbe.
Poslato s Jadrana
Nece vala bit farbanja pa makar ga prodao :) sto te ne ubije to te ojaca vidimo se u novom ruhu abd na moru :) il u bh nadam se da ces ispostovat pa doci
A ******* majku *********************
Pa ovo jos nisam video da sve 4 strane auta. Pa majku mu ****************** Kolika stoka treba da budes da predjes svaku stranu auta...
Cemu sve ovo nije mi jasno.... stvarno se nadam da ce se takvim majmunima vratiti ovo u zivotu na ovaj ili onaj nacin.
Ovo samo ceo auto da prefarbas.... imas one neke male kao lak za nokte, cekam i ja da mi stigne, pa ako je dobro, mozes lagano sa tim malo da prikrijes ako zelis...