Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
3008 2012god 82 kw full paket opreme a nekad je bio 307 2.0 16v 100kw sad ga vozi jedna djevojka a 307 moram potraziti fotke mada ga neki poznaju po zvuku sa okupljanja u Tuzli
Prvi put kada sam sjeo u 3008 odmah sam Tvoj je odlican, svidja mi se oprema i motor i sve. Svaka cast na odabiru aaa 307 je svoja prica. Startova pod rucnom brze nego ja s punim gasom ono bi 1.4 benzin
Phantom je napisao/la:Prvi put kada sam sjeo u 3008 odmah sam Tvoj je odlican, svidja mi se oprema i motor i sve. Svaka cast na odabiru aaa 307 je svoja prica. Startova pod rucnom brze nego ja s punim gasom ono bi 1.4 benzin
Ne ne 1, 0 benzin a mozes sad zamisliti kako je frajercicima kad sa cadzom stanu pored a cura ga sad voza i samo im mahne a na klasici ni filtera ni auspuha
Kako se nosi 1.6 HDI 82kW s tolikim autom i na automatskom mjenjacu? Kod mene je isti motor u P308...ide on solidno ali osjeti se manjak od nekih 30ak KS....