MEETING U TUZLI 2015
- tigar1982
- VIP Član
- Vozim: peuget 307 sw
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 2 puta
-
Re: MEETING U TUZLI 2015
ovu su lokacije na kojima se trebamo okupiti 1 lokacija je pista za koju nisam jos imao vremena da se raspitam sta i kako a ova druga je nekih 200 metara od piste gdje se odrzava gradska pijaca i tu sam lika pitao lik je odobrio besplatno koristenje taj dan mada kad odredimo datum morao bi jos jednom da potvrdim to njegovo odobrenje a ovih dana cu do grada pa cu svratiti do opstine da pitam za odobrennje na pisti evo kako izgleda to sve 

a sto se tice ovih spponzora i tih nekih zezancija oko snimanja nitko vam nece doci dzbaa da radi daj da pokusamo ovo da organizujemo za prvi puta bar 15 auta da ima neka svatko sebi ponese nesto sto ce pregristi a lako se raspali rostilj bar to je sad najlakse kad se skupi dobro drustvo par vrecica uglja rostiljskih kobasica i koji stapic da se moze to prziti i eto derneka

- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- pohvaljen: 4 puta
-
Tako je tigre,ne treba nam nista osim dobrog drustva :) mada bi prije volio na cijuge duza je pista pa anelatuzlu mozemo ostavit za 300 metara
.

jedna je 407 stradala na auto putu za Sarajevo pa nije problem i drugu kutarisat hehehe 
sorry ljudi zbog kasnog javljanja jbg...poso... uglavnom nisam bio "nevrijedan" samo nazalost dolazim s losim vijestima, pivara tuzla nas je otpilila...
cekam samo odgovore rtv-slon i rtv tk, rekli su (kao da su se dogovorili) da treba da vide sa glavnim urednikom..to bi mozda cak i veceras mogao dobit rezultate... e kad oni jave, onda znamo sta i kako dalje, zao mi je sto nisam ucestvovo u anketi za datum okupljanja vidim rezultat 4 - 3 za 10ti a ja bi glasao za 17ti tako da bi dodatno samo zakomplikovao i bilo bi 4-4 haha mozda je i bolje sto nisam, ovako ste rijesili datum, hehe :)
meni je pod broj 1. najbitnije da se mi ljudi lijepo zabavimo, da se druzimo taj dan, upoznamo, provedemo lijepo vrijeme uz zajebanciju i to...
manje više meni sad da to bude manifestacija neka ogromna...lijepo bi bilo zabilježit kroz par portala i eventualno da tv dodje, al sve je to u neku ruku, trci tam trci vam, briga gdje je ovo gdje j eono, tako da se dan provede ko na iglama, a trebo bit opusten...gotivan dan... :) ja sam za ovu kombinaciju SVJETLOST-DEFILE-CILJUGE na ciljugama onda se razrahatimo, jedemo, druzimo malo bolje, kroz cijeli taj trip i to duzenje snimi se klipova, slika, i to je to...
za prvi put ganjat neke ozbiljne ideje je mozda neozbiljno
mada nije neizvodivo, al eto... znam samo da cemo svi bit taj dan ko na iglama ako bude to se od toga pravila manifestacija znam iz licnog iskustva imao sam s par njih do sad neke organizacije nekih projekata ,ma da osijedis covjece, na kraju dodju ljudi uzivaju i odu, ostave krs, a tebe nidje nema... blizi se datum bit ce predobro i jedva cekam! Sta je dalje cinit? Da li treba da odem i ja u nas mup da obavijestim, mada ipak smatram da nema potrebe, ako ce se bit na ciljugama onda treba samo zivinicki mup obavijestit, jer ovo u tuzli i kroz tuzlu ce proc brzo i za dva sata u vrh glave...al meni nije mrsko...mogu ja i otic prijavit to..nije frka, i kako stoje stvari sa Salonom? jel ko dalje sta se cuo s njima..

sorry ljudi zbog kasnog javljanja jbg...poso... uglavnom nisam bio "nevrijedan" samo nazalost dolazim s losim vijestima, pivara tuzla nas je otpilila...
cekam samo odgovore rtv-slon i rtv tk, rekli su (kao da su se dogovorili) da treba da vide sa glavnim urednikom..to bi mozda cak i veceras mogao dobit rezultate... e kad oni jave, onda znamo sta i kako dalje, zao mi je sto nisam ucestvovo u anketi za datum okupljanja vidim rezultat 4 - 3 za 10ti a ja bi glasao za 17ti tako da bi dodatno samo zakomplikovao i bilo bi 4-4 haha mozda je i bolje sto nisam, ovako ste rijesili datum, hehe :)
meni je pod broj 1. najbitnije da se mi ljudi lijepo zabavimo, da se druzimo taj dan, upoznamo, provedemo lijepo vrijeme uz zajebanciju i to...
manje više meni sad da to bude manifestacija neka ogromna...lijepo bi bilo zabilježit kroz par portala i eventualno da tv dodje, al sve je to u neku ruku, trci tam trci vam, briga gdje je ovo gdje j eono, tako da se dan provede ko na iglama, a trebo bit opusten...gotivan dan... :) ja sam za ovu kombinaciju SVJETLOST-DEFILE-CILJUGE na ciljugama onda se razrahatimo, jedemo, druzimo malo bolje, kroz cijeli taj trip i to duzenje snimi se klipova, slika, i to je to...
za prvi put ganjat neke ozbiljne ideje je mozda neozbiljno

- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Tako je Anele ne treba pretjerivati kao sto je i Dino ranije napisao.
Bitno je druzenje i upoznavanje .
Jos da kazem spominje se 30-ak auta a na anketi glasalo 7 ljudi
Ja necu biti tu, al' bih zelio da taj meet uspije da nemate pojma.
Osim toga mislim sto se tice svjetlosti da je problem nedelja al opet se moze dogovoriti
da vas taj dan docekaju ispred salona pocaste ako imaju cime
i ako su voljni da idu na ciljuge. To anele mozete ti i jos neko ko je blizu otici dogovoriti ( zulle, tigar, grga , srky)
Ja cu vam dogovoriti sastanak i da otidjete u dogovoreno vrijeme kod njih i da sve precizirate.
Ja sam u Tuzli svakoga utorka , al imam previse obaveza tako da ne znam hocu li se moci
posvetiti tome.
Bitno je druzenje i upoznavanje .
Jos da kazem spominje se 30-ak auta a na anketi glasalo 7 ljudi

Ja necu biti tu, al' bih zelio da taj meet uspije da nemate pojma.
Osim toga mislim sto se tice svjetlosti da je problem nedelja al opet se moze dogovoriti
da vas taj dan docekaju ispred salona pocaste ako imaju cime

Ja cu vam dogovoriti sastanak i da otidjete u dogovoreno vrijeme kod njih i da sve precizirate.
Ja sam u Tuzli svakoga utorka , al imam previse obaveza tako da ne znam hocu li se moci
posvetiti tome.
- zulleee
- Iskusan član
-
Ko ebe medije imamo mi svoju fb stranicu i napravit cemo youtube kanal i rokaj,a za prvi put i nije realno ocekivati sve to sto smo napricali. Ugl ja dolazim i da budu dva auta na okupljanju,a vec je 10 tak mislim sigurnih koji dolaze.
Kako bi mogli muziku sredit,realno sve sto nam treba je muzika i rostilj
Kako bi mogli muziku sredit,realno sve sto nam treba je muzika i rostilj

- srky_ug
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 karavan 1.6 16v
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 0
- Kontakt:
-
kula je napisao/la:Srky je rekao da ce doci na meet tako da je i muzika rijesena

- srky_ug
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 karavan 1.6 16v
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 0
- Kontakt:
-
hHAHAHAH,naravno zulleee , samo jos jedan akumulator da ponesem za svaki slucaj i pun plina da moze raditi na leru i eto diskacazulleee je napisao/la:Ma i da ne dodje cut ce se samo neka pojacaal naravno da ce doc

- tigar1982
- VIP Član
-
danas sam bio u PU zivinice i dobio sam informaciju
1. da svaki javni skup okupljanje mora da se najavi pismenim putem i naravno cijena toga je 30 km
2.takodje sam bio u opstini da vidim oko ove dozvnole za ciljuge i pistu e tu nisam dobio bog zna neke informacije
prvo kazu idi ovamo idi tamo otidji kod ovoga ni oni sami neznaju kome da se obratim gdje sam na kraju dobio neki papir da se to popuni i preda na jedan salter na tom papiru treba da stoji sve sta bi mi taj dan radili i koliko auta otprilike i onda cekamo odobrenje od nacelnika za taj dio .naravno nisam imao od koga da dobijem informaciju koliko ce se to njima da plati
3. pricao sam sa ljudima koji vode gradsku pijacu e taj bi dio mogli da dobijemo cak mozda da koristimo bez naplate ili za neke male pare tako su mi bar rekli stvar je samo ako budemo isli bez ikakvog papira od njih ili da nam oni izdaju rijesenje za to onda bi nam to naplatili neki iznos kroz neke tarife skontajte se sta cemo i kako pa da netko ode i sa papirom na kojim stoji sve da se to rijesi naravno da bi to vec trebali poceti ganjati do 1 maja ili posle neznam koliko traje ovo odobrenje od strane nacelnika
1. da svaki javni skup okupljanje mora da se najavi pismenim putem i naravno cijena toga je 30 km
2.takodje sam bio u opstini da vidim oko ove dozvnole za ciljuge i pistu e tu nisam dobio bog zna neke informacije

3. pricao sam sa ljudima koji vode gradsku pijacu e taj bi dio mogli da dobijemo cak mozda da koristimo bez naplate ili za neke male pare tako su mi bar rekli stvar je samo ako budemo isli bez ikakvog papira od njih ili da nam oni izdaju rijesenje za to onda bi nam to naplatili neki iznos kroz neke tarife skontajte se sta cemo i kako pa da netko ode i sa papirom na kojim stoji sve da se to rijesi naravno da bi to vec trebali poceti ganjati do 1 maja ili posle neznam koliko traje ovo odobrenje od strane nacelnika
- zulleee
- Iskusan član
-
Ako ne bude sponzora i ako ne bude sudjelovao biciklisticki tim sa nama,policija nam i ne treba,necemo mi zatvoriti saobracaj,protestvovati itd pa da trebamo najaviti policiji...ako je ta pista u cijugama otvorena nema rampu itd cisto sumnjam i da nam treba neka dozvola jbg , ugl i ja cu da se raspitam pa da doprinesem i oko te ebene piste,mada uvijek mozemo nac veliki parking u tz i tu sjest malo,ima super mjesta u svakom slucaju :)
Tigre svaka cast na trudu :)
Tigre svaka cast na trudu :)
- tigar1982
- VIP Član
-
pista na ciljugama je zatvorena i da se udje na bilo koji dio nje mora se proci kroz kapiju na kojoj je katanac znaci moramo nekoga da pitamo za odobrenje za taj ulazak ja sam znao da ce ovo malo teze da ide jer nije to tek tako lako jbg