P-307 curenje posude za deterdžent
- peđa007
- Početnik
- Vozim: Peugeot 307
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
P-307 curenje posude za deterdžent
Pozdrav svima !
Tek sam kupio Peugeot 307. Za sada je sve ok osim jedne sitnice, a to je da mi je bila "prazna" posuda u kojoj bude deterdžent za pranje vjetrobranskog i zadnjeg stakla, te sam nakon pokušaja punjenja vidio da sve curi negdje dole.
Interesuje me da li neko ima iskustva oko skidanja iste na ovom modelu da znam kako bez nepotrebnog šerafanja da je skinem i da vidim o čemu se radi. Automobil nije udaran i upravo je sav kao iz radnje pa me čudi ovaj kvar.
Hvala !!
Tek sam kupio Peugeot 307. Za sada je sve ok osim jedne sitnice, a to je da mi je bila "prazna" posuda u kojoj bude deterdžent za pranje vjetrobranskog i zadnjeg stakla, te sam nakon pokušaja punjenja vidio da sve curi negdje dole.
Interesuje me da li neko ima iskustva oko skidanja iste na ovom modelu da znam kako bez nepotrebnog šerafanja da je skinem i da vidim o čemu se radi. Automobil nije udaran i upravo je sav kao iz radnje pa me čudi ovaj kvar.
Hvala !!
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Re: P-307 curenje posude za deterdžent
Ako ti odmah curi dok sipas moze biti da ti je flexibilna cijev ispala iz lezista pa ti curi odmah pored boce za vodu. Boci mozes prici tako sto skines desni tocak i unutarnji blatobran. Moze biti da je nekome nekad smrznula voda u el pumpi pa je led razvalio pumpicu i tu ti pusta .