Skidanje plastike oko akumulatora

Odgovori
crankshaft
Aktivan član
Vozim: Peugeot 308 1.6 HDI
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Skidanje plastike oko akumulatora

Post Postao/la crankshaft »

Pozdrav prijatelji, pregledao sam teme ali nema bas DIY za ovo, interesuje me kod peugeota 307 2008 god kako skinuti onu zastitnu plastiku oko akumulatora da bi se akumulator mogao izvaditi.Danas sam gledao ali nisam mogao vidjeti kako se to radi :D vjerovatno ima negdje neka zakacka sto je ja ne vidim uglavnom pokusavao sam pa nisam mogao. :think:
dino
Moderator
Vozim: Peugeot 307
Ima zahvala: 3 puta
 pohvaljen: 40 puta
garage

Re: Skidanje plastike oko akumulatora

Post Postao/la dino »

Samo skini ovu prednju klemu sa akumulatora i slobodno povuci oblogu br.10 na gore i prema sebi, to je samo poklopac bez zadnje strane. Zatim skineš drugu oblogu br.14 i klemu napajanja i sa strane imaš da odvrneš vijak br. 70 i držač akumulatora br.20. To bi bilo sve.

slika

Posjedujem dijagnostiku PP2000, Diagbox za Peugeot i Citroen
crankshaft
Aktivan član
Vozim: Peugeot 308 1.6 HDI
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Post Postao/la crankshaft »

svaka cast na detaljno objasnjenom primjeru :ok: :ok: :good: i hvala puno :D
Struja
VIP Član
Vozim: 508
Vozim: 508 RXH
Motor: 2.0 135kw
Ima zahvala: 16 puta
 pohvaljen: 45 puta
garage

Post Postao/la Struja »

Zima 2012,kad je onaj snijeg slozio i sve nas okovao,moj dragi drug krenuo da upali P 207 i pojavi mu se obavijest PILP BATTERY SPENT,zovne on mene pita znas li sta je,ja mu iskusno odgovorim da ne znam i da vidi na internetu ili nazove ovlasteni servis i prodje nekih dva sata zove me skroz lud kaze uzeo sam akumulator,a ono mi opet zvoni... I tako on izleti pofino para kad ono bila baterijica od kljuca :D
Doduse mozda sam mu natuknuo i ja da bi mogao biti akumulator,isto kao sto sam mu malo ulja prosuo ispod motora par dana :D,izjebo ljude u ovlastenom drama,a najjace je bilo kad se pomjeri i karton stavi,a ono se i na karotonu pojavi :84:
Odgovori

Natrag na “Kvarovi”