stigao je digitalni CD Changer.

Uredjaj je dosta kvalitetno napravljen i kompaktan tako da se moze vrlo lako sakriti od ociju a da Vam je opet dostupan. Jedino ogranicenje , po meni je duzina kabla koja dosta diktira gdje da postavite uredjaj.
Uredjaj reprodukuje muziku sa SD kartice , USB Sticka , a takodje ima i AUX ulaz za reproduciranje muzike sa vaseg prenosnog uredjaja ( telefon , MP3,MP4 playera itd.)
Sama instalacija je krajnje jednostavna na mjesto tvornickog CD changera ukopcate uredjaj i to je to .
Radi se o ovome plavom djeku ,

Za one korisnike koji imaju tvornicki ugradjen CD changer sve ja Plug&Play , dok ce korisnici koji isti nemaju morati dojagnostikom prijaviti i aktivirati uredjaj.
Za sve nedoumice oko instalacije imate i upustvo u pakiranju tako da ce svaka nedoumica biti otklonjena.
Moram jos napomenuti da uredjaj radi na VAN protokolu , dok je uredjaj za CAN protokol jos uvijek u fazi izrade.
Muziku na USB stick ili SD karticu raspodijelite u foldere koje morate nazvati CD01,CD02 itd i tada uredjejem komandujete preko radio uredaja ili komandi na volanu ( sve je kao da komandujete sa tvornickim CD Changerom) , u jedan folder mozete smjestiti najvise 99 pjesama .
Kvaliteta same reprodukcije zvuka je na razini CD-a , po meni dosta zadovoljavajuca.
Redovna cijena uredjaja je 45 € + postarina od 8€ .
Za clanove foruma isposlovana je jedinstvena cijena od 48€ u koju je ukljucena i postarina