HD MEYLE dijelovi trapa.
-
- VIP Član
- Vozim: 5008 (T87E; 2009–2016)
- Motor: 2.0hdi 110kw
- Ima zahvala: 31 put
- pohvaljen: 139 puta
-
HD MEYLE dijelovi trapa.
Ovjde bi da predstavim HD MYLE dijelove trapa.Sigurno su neki od vas culi,a za one koji nisu mozda ce biti od koristi ovaj tekst.
Firma MEYLE je uzela problematicne dijelove trapa od velikogbroj vozila i ojacali ih.Tim dijelovima dali su naziv HD MEYLE i na takve dijelove daju 4 godine garancije.
U BIH zastupnik za te dijelove je firma Simimpex.
Posto najveci broj clanova na ovom forumu ima 307,imate srece pa je skoro kompletan prednji trap uradjen u HD verziji,tako da kod kupovine dijelova trapa bi vam preporucio HD MEYLE.
Sto se tice 407,tu su samo jedan dio trapa uradili u HD verziji i to zadnje stabilizatore.
Kad sam kupio auto prije 3 godine,oba ta zadnja stabilizatora su mi bila losa i zamijenio sam ih upravo HD verzijom i nemam nikakvih problema.
Racun sacuvate i imate garanciju 4 godine.
Imaju online katalog gdje mozete pogledati koji vam dio trapa treba i imaju li ga u HD verziji.
http://www.meyle.com/nc/de/ersatzteile/suche.html
Firma MEYLE je uzela problematicne dijelove trapa od velikogbroj vozila i ojacali ih.Tim dijelovima dali su naziv HD MEYLE i na takve dijelove daju 4 godine garancije.
U BIH zastupnik za te dijelove je firma Simimpex.
Posto najveci broj clanova na ovom forumu ima 307,imate srece pa je skoro kompletan prednji trap uradjen u HD verziji,tako da kod kupovine dijelova trapa bi vam preporucio HD MEYLE.
Sto se tice 407,tu su samo jedan dio trapa uradili u HD verziji i to zadnje stabilizatore.
Kad sam kupio auto prije 3 godine,oba ta zadnja stabilizatora su mi bila losa i zamijenio sam ih upravo HD verzijom i nemam nikakvih problema.
Racun sacuvate i imate garanciju 4 godine.
Imaju online katalog gdje mozete pogledati koji vam dio trapa treba i imaju li ga u HD verziji.
http://www.meyle.com/nc/de/ersatzteile/suche.html
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Re: HD MEYLE dijelovi trapa.
Isprobano vec na dosta auta, sve preporuke
Sent from my LG G2 using Tapatalk

Sent from my LG G2 using Tapatalk
- sonnyblack
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 308 PH2 1.6 e-HDI 112KS
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 16 puta
-
Re: HD MEYLE dijelovi trapa.
Koji sve dijelovi spadaju pod trap? I kakvo im je stanje sto se tice P308 PH2?