Problem sa kljucem
- bok1
- Početnik
- Vozim: 307 2.0HDI 79kw
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Problem sa kljucem
Pozdrav svima.
Imam problem sa kljucem, daljinsko zakljucavanje radi ali nece da pali, tj kad ubacim kljuc u bravu nece ni kontakt uopste da pokrene. Citao sam po netu o reprogramiranju, ono ubacis kljuc u bravu i drzis zakljucavanje, i juce pokusam i nekako upali, ali cim sam ugasio auto, probam opet i nista. Posle sam opet pokusavao sve moguce ali nece. Da li je neko imao iskustva sa ovim problemom?
Pezo 307 je u pitanju...
Imam problem sa kljucem, daljinsko zakljucavanje radi ali nece da pali, tj kad ubacim kljuc u bravu nece ni kontakt uopste da pokrene. Citao sam po netu o reprogramiranju, ono ubacis kljuc u bravu i drzis zakljucavanje, i juce pokusam i nekako upali, ali cim sam ugasio auto, probam opet i nista. Posle sam opet pokusavao sve moguce ali nece. Da li je neko imao iskustva sa ovim problemom?
Pezo 307 je u pitanju...
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Re: Problem sa kljucem
Taj postupak koji si ti radio je za daljinsko upravljanje , i ne moze ti pomoci u tvome problemu.
Po tome sto ti uopste nemas kontakt moguce da je do uloska brave , ako ti je akumulator ok i ako su kleme stegnute.
A ukoliko ti auto vergla a nece da upali onda bi trebao na dijagnostiku da ti se upare transponder i auto .
Po tome sto ti uopste nemas kontakt moguce da je do uloska brave , ako ti je akumulator ok i ako su kleme stegnute.
A ukoliko ti auto vergla a nece da upali onda bi trebao na dijagnostiku da ti se upare transponder i auto .
- bok1
- Početnik
- Vozim: 307 2.0HDI 79kw
- pohvaljen: 0
-
Sa drugim kljucem palim normalno, ali na ovome sa daljinskim zakljucavanjem nece uopste ni kontakt. A sto je najjace juce sam ga upalio sa njim, ali ne znam ni ja na koju foru, jer posle toga drugi put nije htio :)
- Harun
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 2.0HDi i 206 2.0HDi
- pohvaljen: 16 puta
-
Ako si ga uspio upaliti pa makar i radio te neke stvari onda ne bi trebalo da je do programiranja.
Da ti nije ispadao kljuc ili nesto slicno sto bi moglo pomjeriti transpoder u kljucu?
Da ti nije ispadao kljuc ili nesto slicno sto bi moglo pomjeriti transpoder u kljucu?
- Harun
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 2.0HDi i 206 2.0HDi
- pohvaljen: 16 puta
-
Aha, nisam procitao, ali da je mac ne bi mogao uci kljuc skroz u bravu, to bi valjda primjetio.
- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 319 puta
-
Nema to nikako smisla, davanje kontakta nema veze sa elektronikom ključa, ako mač fizički odgovara, uvijek se može dati kontakt, ali se ne može upaliti auto ako ne valja ili ako nije pravi transponder. U tom slučaju se ispiše greška na displeju i čuje se pisak.
- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 319 puta
-
Pa čekaj, ako taj ključ neće da se okreće u bravi, a rezervni hoće, onda ti ne valja mač.
- dino
- Moderator
- Vozim: Peugeot 307
- Ima zahvala: 3 puta
- pohvaljen: 40 puta
-
Pogledati i bravu. Ako je normalno palio do skoro i sa rezervnim pali normalno, što kažu kolege, imaš mehaničko oštećenje mača ključa. Zamijeni.
- Iskusan član
- Vozim: peugeot 307
- pohvaljen: 3 puta
-
Naime imam problem sa daljinskim dobio sam uz auto 3 kljuca 2 daljinska i jedan obicni,al ni jedan od daljinaca ne radi ,vergla al ne pali,daljinsko ne radi,pokusao onu sinhronizaciju al bezuspjesno. Ima li ko kakav savjet? Pozz
Послато са HTC Desire 816 уз помоћ Тапатока
Послато са HTC Desire 816 уз помоћ Тапатока