Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Odavno zamisljam kako na bijeloj 206ci stoji kad su sve lajsne u boju auta ofarbane i sad gledam, ovo je pun pogodak
Hoce li se jos sta raditi na autu, ima li kakvih planova? Neke bi mu felge u antracit boji pravo legle
Hvala najljepsa na lijepim rijecima...i mišljenju.
Autić sam kupio prije dvije godine u Sarajevu gdje sam i nastanjen...Vec dvije godine nisam imao nikakav veći kvar na njemu...samo ga servisiram redovno i vozim...jedini kvar koji sam imao na njemu je prestanak rada vanjskog senzora temperature koji se nalazi u retrovizoru...Jako mal potrošač nafte...Sve u svemu jako fin autić...Sto se estetike tice imam u planu staviti felge i kao sto sam napisao malo stakla zatamniti i krov uraditi u sjajnu crnu boju...Od opreme ima sve,sem kožni sjedišta i grijača u njima...
Lijep primjerak. Felne i stakla ovabezno, tamna se izticu na bijelu boju. Ja krov ne bih, nesto mi je to prevazidjena fora.
Jel ovo zadnji branik od 206+? Vidim ima prostora na braniku za neku finu ukrasnu cijev auspuha... Daj slike iznutra
poslato s Jadrana
Zadnja izmjena: Tom, dana/u 18. svi 2016, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdrav drug,ovo ti je branik od xs opreme kod njih je malo dublji branik a stavio sam auspuh ne veliki,nego neki koji ce izgledati kao fabricki...a slike Enterijera saljem sutra nemam na telefonu...
Izduv mi se bas svidja, kulturica ovako. Ne bi ni ja farbao krov, sto rece Tom, to mi vise isfurano.. eventualno probaj nekom folijom, pa lako ti je skinuti ako ti se ne svidji.