Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Evo par slika od jucerasnjeg malog druzenja i rostiljanja. Svaka cast domacinu Mumiju za pokretanje ovog meeta i na finom gostoprimstvu. Druzenje je bilo vrhunsko i ovim smo pokazali ne samo da smo klub vec i pug porodica.
Samo da kazem par rijeci. Bilo odlicno, ekipa prva liga. Ja nisam mogao dugo ostati, ali dosao sam da ispostujem ekipu i nisam se pokajao ni malo. Hvala vam sto ste mi prijatelji
Stvarno jedno divno iskustvo...vecinom vec poznata raja,par novih upoznavanja odlicno druzenje. U svakom slucaju trebamo organizirati vise ovakvih druzenja,jer auta su ta sto nas spajaju a prijetljstva odrzavaju
Sve pohvale domacinu koji nije clan foruma ali je istinski clan kluba
Nadam se upoznavanju i druženju...
Ljetos sam ima plan ispostaviti skup kluba, ali onda je doslo do turbulencija u poslovno-emotivnom okruzenju pa sam bio zakovan 4 mjeseca za prodajni pult.
Tako da se nadam da će te organizovat nešto na proljeće, a ja stižem s mojim 207 u VAN izdanju, gepek punim Niksickog NERAFINISANOG da se prisjetite ukusa piva iz davnih dana!
Hahaha, mali off ali kad je svojevremeno prodata Trebjesa velikoj firmi pivske industrije stranci odlucili da renoviraju postojenja, naravno, da sve to dignu na jedan ozbiljniji nivo. I tako dio po dio renoviraju, stizu do neke prostorije(koja je valjda bila majstorska radionica), 'oće da kidaju neke česme i cijevi , ali plana kuda idu cijevi niđe nema. Kad su pustili česmu da toči poteklo je...naravno PIVO, onda im je sve bilo jasno. ;D