Evo da i ja predstavim svoga lava. Proizveden 6/2003 godine , ima osnovni paket opreme, automatska klima, 5 brzina ručni mjenjač, esp, centralno, el. stakla napred, senzor za svjetla i brisače stakla. U potražnji za Golfom 4 tdi nisam našao ništa pametno zapravo više zdrndano, pa sam slučajno naletijo na ovo. Pošto sam za 1.6 hdi čuo več dosta loših stvari, a nekad sam radijo u autokući kao cjenilac auta po sistemu staro za novo, da kažem da sam za 2.0 Hdi čuo i znao da su se pokazali kao dosta dobri motori. Inače vozim Mercedes 290 TD ali ovde sam tražijo drugo auto kao nešto manje po gradskim obavezama. Zbog nekih pitanja reko da se upišem u ovaj forum pošto u Sloveniji nema foruma za Peugeot marku. Nakupna cjena autića bila je 2150 €, auto od 1. vlasnika, prešao 137.000 km, servisna do 100 hiljada, napred održavan privatno, 1. farba, nikad ništa rađeno sa vana, mehanski zadnje vreme prošli vlasnik malo je zapustijo....Auto dok je izašlo na net odmah sam bijo prvi interesent i nekako smo se pogodili za kupovinu. Kod pregleda opazijo sam veoma tvrdo kvačilo, znao sam da će trebati da se ulaže ali reko ajde biće makar mekana onda.Bilo je još nekih sitnica koje ću opisati kasnije. Prodavac slovenac je kupijo neku limuzinu veče serije vrednosti 12.000 € za koju su mu u autokući ovoga ocenili u račun 1850 € pa se odlučijo da ga proba prodati sam za par sto evra više.
Svaki komentar dobrodošao !