EH ovako ljudi ne znam da li je neko imao ovakav ili slican problem sa ovim fabrickim radiom, a radi se o sljedecem. Kada pritisnem SOURCE tipku samo se smanji zvuk, ali mi uopste ne nudi opciju da izaberem CD, CD Changer, li AUX (koji se nalazi u onoj ladici na suvozacevom mjestu), znaci ne mogu izabrati drugi izvor zvuka kada pritisnem tipku source, nego nastane mali muk i onda automatski pocinje samo radio da svira. Dakle radio radi savrseno mjenjam stanice, rade i komande na volanu ali je nemoguce pritisnuti tipku source i izabrati drugi izvor zvuka. Kada ubacim cd u ovaj glavni unit nista se ne desava cak ga ni ne vrti, a kada ubacim u jedna od pet dostupnih cd changera, zavrti cd ali mi izbaci poruku kao nemoguce locirati cd izvor ili cd changer prazan. Isto kada prikopcam telefon putem auxa ni tada nema zvuka. Eh sada jedan mi je elektricar rekao kao da je problem u ovom glavnom unitu, koa da je otisao neki mehanizam u njemu pa uredjaj prepoznaje kao da u unitu ima cd pa zbog toga blokira ostale izvore( cd, changer,aux) i zato samo moze radio svirati automatski. Sad da li je neko imao slican problem ili poznaje nekog dobrog elektricara koji bi ovo mogao srediti ili ne gine promjena cijelog unita kojeg je kod nas tesko nac i koji je pravo skup? Hvala na odgovorima.
Ovaj radio je u pitanju