Prvo paljenje-nula (nema verglanja)
- ljubitelj
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 307 2.0 79 kw
- Ima zahvala: 18 puta
- pohvaljen: 9 puta
-
Prvo paljenje-nula (nema verglanja)
Pozdrav kolege,
naime zanime da li se neko susretao s ovim ili zna potencijalni problem. Desavalo mi se u zadnje vrijeme da auto nekad nece da upali nekad iz prve a nekad iz vise puta kada okrenem kljuc.Svaki put kad mi se to desilo nije bilo uopste verglanja nego samo cujem (vjerovatno) relej kako uklopi i to je to.I poslije nekog puta upali,a veceras ni da cuje. Unaprijed hvala.
naime zanime da li se neko susretao s ovim ili zna potencijalni problem. Desavalo mi se u zadnje vrijeme da auto nekad nece da upali nekad iz prve a nekad iz vise puta kada okrenem kljuc.Svaki put kad mi se to desilo nije bilo uopste verglanja nego samo cujem (vjerovatno) relej kako uklopi i to je to.I poslije nekog puta upali,a veceras ni da cuje. Unaprijed hvala.
- bojan2906
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 307sw 1,6 HDI
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 7 puta
-
Re: Prvo paljenje-nula (nema verglanja)
Akumulator ili alnaser... prije nekoliko dana su mi ostala svjetla i izvukla akumulator. Čulo se samo kliktanje kad sam pokušao upaliti.
Poslato sa EVA-L09 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa EVA-L09 uz pomoć Tapatoka
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 749 puta
- pohvaljen: 388 puta
-
Re: Prvo paljenje-nula (nema verglanja)
Ima vise stvari koje mogu biti uzrok, pa kreni redom sto ti je bojan rekao.. mimo toga moze jos biti do uloska brave. Mogao si i napisati koje auto je u pitanju.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk