Evo moje "masine".
Godiste 2002
2.0 hdi, 90KS 66kW, 239 000 na satu
Uradjen veliki servis na 223 000. Mali bih sad trebao uraditi.
Klima, alu felge, maglenke.

Zvao sam Verano da pitam za mali servis. Ulje 85 km, ruke je rekao 60 km i svi filtri sve zajedno 330 km. To je malo previse :/ElComandante91 je napisao/la:Za 1.4 benzin je oko 100 do 150km u ovlastenom, u zavisnosti koji tip malog servisa je na redu.
Послато са LG-D722 уз помоћ Тапатока
jesi ga pitao ide li zupcasti, rolne i remenice u tu cijenu, kakvih crnih 330 KM za mali servis, pa nije kamionnidzeta je napisao/la:Zvao sam Verano da pitam za mali servis. Ulje 85 km, ruke je rekao 60 km i svi filtri sve zajedno 330 km. To je malo previse :/
Bas..prvo mi je auto, nisam radio nikad servise. Pretpostavljam za dizel motore ima vise da se servisa, vise filtara. Bio sam spreman do 200 km a izgleda da ce u obicnom servisu biti toliko.ElComandante91 je napisao/la:U jbt, to je baš previše.
Послато са LG-D722 уз помоћ Тапатока
Samo ulje filtri i ruke :) kozu skidajuanel007 je napisao/la:jesi ga pitao ide li zupcasti, rolne i remenice u tu cijenu, kakvih crnih 330 KM za mali servis, pa nije kamionnidzeta je napisao/la:Zvao sam Verano da pitam za mali servis. Ulje 85 km, ruke je rekao 60 km i svi filtri sve zajedno 330 km. To je malo previse :/
U ponedeljak cu svratiti do par radnji pa cu vidjeti koliko ce izaci. Ako bi izaslo 100 km to bi mi bilo super.karabajastart je napisao/la:Ma nemre to izići kod običnog majstora preko 100 km sa rukama da jebe rak raka.Vidi kad ti je zadnji put mjenjan filter goriva,on ide cini mi se svake 2 godine.Ako ne moras njega mjenjati uzmes u prodavnici filter ulja,zraka,klime i ulje,filteri su oko 30 KM,ulje oko 40KM i majstor za ruke 20 max,to je to...
Sent from my E2303 using Tapatalk
Odradio sam servis. Svi filteri (i goriva), 5 litara total quarc 5w40 i ruke 155 marakaanel007 je napisao/la:bez filtera goriva ce kostati oko 100, kao sto rekoh ne radis servis na kamionu
Bitno da si zadovoljan,to je to odprilike,sad gasnidzeta je napisao/la:Odradio sam servis. Svi filteri (i goriva), 5 litara total quarc 5w40 i ruke 155 marakaanel007 je napisao/la:bez filtera goriva ce kostati oko 100, kao sto rekoh ne radis servis na kamionu![]()
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk