Vaša iskustva sa akumulatorima?
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 743 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Vaša iskustva sa akumulatorima?
Vasa iskustva sa akumulatorima, koji su se po vama najbolje pokazali i koje trenutno koristite?
- tigar1982
- VIP Član
- Vozim: peuget 307 sw
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 2 puta
-
Re: Vaša iskustva sa akumulatorima?
VARTA PLAVA ja kada sam je uzeo bila je 74 Amp i imala je 3 godi garancije platio sam oko 180 km dobro se pokazuje za sada
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Topla 75 Ah dvije godine garancije . Trajao 2 godine i dva dana
Posto ne vozam auto o aku i ne razmisljam , al u dogledno vrijeme ce se nesto morati uzeti pa i mene zanimaju iskustva drugih.
Svaka cast za temu.

Posto ne vozam auto o aku i ne razmisljam , al u dogledno vrijeme ce se nesto morati uzeti pa i mene zanimaju iskustva drugih.
Svaka cast za temu.
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
Neki Svabski
power plus nesto
znam da sam ga ubacio prije 2/3 god 100 km bio i jos nijednom nije verglao

Motion & Emotion
- zulleee
- Iskusan član
- Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
- pohvaljen: 4 puta
-
Cekaj da ti sin polozikula je napisao/la:Topla 75 Ah dvije godine garancije . Trajao 2 godine i dva dana![]()
Svaka cast za temu.

- kula
- Site Admin
-
Hahahah to ce biti vrlo brzozulleee je napisao/la:
Cekaj da ti sin polozineces imat auto
- Avicii
- Moderator
-
Ja sam kupio nekad u nov-dec Vartin blue dynamic 60Ah 540A na prepoduku prodavca kog licno poznajem.. kaze mi tip u fazonu zaboravi na akumulator.. 4-5 god si miran, kao dobro su se pokazali. Platio sam ga cca 131KM sa nekim popustom, sto mislim da nije puno.. za sada sve ok, sve preporuke 

Dal je moguce ovo, znaci po ko zna koji put sam ovo cuo za Black Horse.. bukvalno su ih nastimali u dan sa garancijom, al eto nisam se toga nadao od Tople nonokula je napisao/la:Topla 75 Ah dvije godine garancije . Trajao 2 godine i dva dana![]()
Svaka cast za temu.
- Avicii
- Moderator
-
Jesi siguran da ti je 3g garancije? Ja bas danas gledao, kod mene 2g bljak Isto plava Varta.tigar1982 je napisao/la:VARTA PLAVA ja kada sam je uzeo bila je 74 Amp i imala je 3 godi garancije platio sam oko 180 km dobro se pokazuje za sada
Koji moze biti, da nije Banner?Phantom je napisao/la:Neki Svabski :) power plus nesto :) znam da sam ga ubacio prije 2/3 god 100 km bio i jos nijednom nije verglao
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
nebi rekao da je banner. Znam kada sam kupovao da su kod nas skoro dosli 

Motion & Emotion
- kula
- Site Admin
-
Ah, pazi auto nisam vozao desetak dana i kada sam htio da ga upalim, trt milojka, nista ,mrtav...Avicii je napisao/la: Dal je moguce ovo, znaci po ko zna koji put sam ovo cuo za Black Horse.. bukvalno su ih nastimali u dan sa garancijom, al eto nisam se toga nadao od Tople nono
Posudim struju sa sluzbenog malo se provozam do Viteza i nazad ugasim i pokusam upaliti opet nista.
Jednostavno je za baciti odnosno odnijeti na otpad i uzeti koju markicu

- srky_ug
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307 karavan 1.6 16v
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 0
- Kontakt:
-
Kod mene je Crna Varta 70ah platio je oko nekih 120km prije godinu ipo , zadovoljan sam s obzirom na muziku sto imam i koliko ona sama vuce ,nisam imao nikakvih problema sa njom ali vidjecemo ubuduce sta ce da bude 

- Avicii
- Moderator
-
Ja sam recimo dobio 10% popusta sto sam donio stari akumulator, kada sam kupovao novi.. moze i ta opcijakula je napisao/la:Ah, pazi auto nisam vozao desetak dana i kada sam htio da ga upalim, trt milojka, nista ,mrtav...Avicii je napisao/la: Dal je moguce ovo, znaci po ko zna koji put sam ovo cuo za Black Horse.. bukvalno su ih nastimali u dan sa garancijom, al eto nisam se toga nadao od Tople nono
Posudim struju sa sluzbenog malo se provozam do Viteza i nazad ugasim i pokusam upaliti opet nista.
Jednostavno je za baciti odnosno odnijeti na otpad i uzeti koju markicu :)

srky_ug je napisao/la:Kod mene je Crna Varta 70ah platio je oko nekih 120km prije godinu ipo , zadovoljan sam s obzirom na muziku sto imam i koliko ona sama vuce ,nisam imao nikakvih problema sa njom ali vidjecemo ubuduce sta ce da bude
Izgleda da smo vecinom naoruzani Vartom

- tigar1982
- VIP Član
- Vozim: peuget 307 sw
- pohvaljen: 2 puta
-
kod mene je 3 god ali sam cuo da su i njih spustili na 2 god izgleda da su se presli sa tim pa spustili na 2 g ponovoAvicii je napisao/la:Jesi siguran da ti je 3g garancije? Ja bas danas gledao, kod mene 2g bljak Isto plava Varta.tigar1982 je napisao/la:VARTA PLAVA ja kada sam je uzeo bila je 74 Amp i imala je 3 godi garancije platio sam oko 180 km dobro se pokazuje za sada
Koji moze biti, da nije Banner?Phantom je napisao/la:Neki Svabski :) power plus nesto :) znam da sam ga ubacio prije 2/3 god 100 km bio i jos nijednom nije verglao
- Avicii
- Moderator
-
Moguce, nemam pojma.. uglavnom, meni rece ovaj prodavac da su se odlicno pokazali, da se niko ne zali na njih za sada. Ma nek izdrzi i 2-3 god i extra