Jutros mi nešto baš naumpade ova tema. Rekoh da ako kome prahne, piše kako ga sluša auto zimi, ima li ne daj Bože kakvih kvarova, ima li promjena u radu i slično.
Evo ja ću prvi početi.
Kako je ono hladno bilo prije ovih snijegova, malo me zabrinjavao 206-ti Lav, kad je pohladan pogotovo.
I čim temp. ulja pređe 70 stepeni (po onom mjeraču na tabli) smiri se komplet, utiša i ja miran. I haj' pade snijeg, e reko da te vidimo. Taj dan kad je počeo je bio garažiran, i navečer silazim po njeg, a na cesti onaj snijeg što je pao u subotu, neočišćeni. Lagano iz garaže i na cestu, laganini 30-40 i ne moš ti brže ni vozit, cesta zasuta i svi guslaju.
Na par lokacija me malo pronijelo, tj ulazim u krivinu sa onom navikom da u pola krivine dam gas da nastavim, međutim zadnjim gumama se to ne sviđa krenu nosit, ništa što se ne može sredit.
Tu prvu noć i najgoru sam izašao na Pogledine, i spustio se odozgo bez problema. Ko je iz Sarajeva i zna Stari Grad zna kakvo je to brdo gore

Sutradan također izašao i vratio se, doduše malo kod Trnke muku mučio, grtalice prošle i tu nagrnule sve, al' Lav preskače jel'te.
Jučer prvi put da je presjedio vani od kako je ovih snijegova, dok sam na poslu. Upalio na pola ključa, doduše nije ni hladno nešto bilo, -2 ali ga zatrpao snijeg sa drveta.
Potrošnja standardno uvećana, kako sam i očekivao u zimskom periodu.
Pišite i vi, ako želite naravno