Vozilo je u mom vlasništvu četiri godine. Za ove četiri godine mimo redovnih servisa na vozilo je promjenjeno: prednje i zadnje pločice, prednje kugle.
Vozilo je uveženo iz Njemačke. Prilikom kupovine moj majstor je preko dijagnostike primjetio da je FAP filter uklonjen tako da bar nisam morao sa tim da se ganjam. Do dan danas nisam imao nikakvih problema niti lampica vezano za filter što znači da je sve uredno odrađeno.
Vozilo je došlo na 16-kama felgama, naknadno sam kupio i 17-ke felge od peugeota, orginalne od 407.
Ove 16-ke koristim kao zimski set dok 17-ke su naravno ljetni set.
U planu su polukozna sjedista, nasao sam jedna pa ćemo vidjeti hoćuli moći šta korigovati cijenu.
Na proljeće planiram zatamljivati stakla, ali nešto minimalno. Također u planu imam i promjenu radiona kao i zvučnika.
E da pošto se ovdje često priča o xenonima da napišem da sam ima xenone da autu, bilo je sve uredu nekih pola godine da bi ona počeli prvi simtomi a to je paljenje brisača. Kad otključam ili zaključam autu, kad otvorim vrata brisači se sami pale. Tako da sam bio prinuđen da iste skinem, da me glava nebi zabolila počev od brisaća pa nedaj bože i BSI-a.
Set koji je bio na autu je :https://www.ebay.com/itm/HID-KIT-XENON- ... 1838372841