Potrosnja goriva peugeot 407 2.0 hdi
- avdija88
- Početnik
- Vozim: peugeot 407
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 1 put
-
Potrosnja goriva peugeot 407 2.0 hdi
Pozdrav raja, nisam uspio naci temu vezanu za potrosnju goriva kod 407-ce pa cu da pitam.vecinom se vozim po gradu i nisam obracao paznju na potrosnju goriva ali sad za praznike sam isao za BiH pa sam vozio autoputom i primijetim da mi na bordu pokazuje potrosnji od 7,2 do 10 l na brzini od 130-km/h. Da napomenem Fap je odstranjen fizicki i odradjen softverski tako da mu to ne moze pravit probleme.ako neko zna sta bi moglo biti molim da pomogne.hvala
Poslano z mojega DIG-L21 z uporabo Tapatalk
- Philby
- VIP Član
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi, 66 kW
- Ima zahvala: 33 puta
- pohvaljen: 159 puta
-
Re: Potrosnja goriva peugeot 407 2.0 hdi
Ako je to trenutna potrošnja meni djeluje uredu. Nekad malo ima uspona pa pokaže više, a nije ni lagano vozilo u pitanju.
Jesi li provjeravao kolika je prosječna potrošnja na nekoj dionici tipa 50-100 km bez dužih čekanja?
Šta kaže račun za gorivo kad sipaš pun pa opet nakon 300-500 km?
Jesi li provjeravao kolika je prosječna potrošnja na nekoj dionici tipa 50-100 km bez dužih čekanja?
- avdija88
- Početnik
-
Sve je to uredu auto jest teski i nebi mene zabrinjavalo potrosnja ionako nevjerujem bordu sta pokazuje ali primjerio sam u voznji da mi smanji nekad na 6,6 l i osjetim samo kao da mi nesto malo trzne skoro neprimjetno i onda potrosnja skoci na 10 i vise i polako pada do 7,9 i nakon nekog vremena opet (priblizno 15 km predjem)se umiri na 6,6 pa opet osjetim taj trzaj i odmah skaze preko 10.Philby je napisao/la:Ako je to trenutna potrošnja meni djeluje uredu. Nekad malo ima uspona pa pokaže više, a nije ni lagano vozilo u pitanju.
- avdija88
- Početnik
-
Da se nadovezem jos nesto dali bi to moglo biti problem sa egr-om?avdija88 je napisao/la:Sve je to uredu auto jest teski i nebi mene zabrinjavalo potrosnja ionako nevjerujem bordu sta pokazuje ali primjerio sam u voznji da mi smanji nekad na 6,6 l i osjetim samo kao da mi nesto malo trzne skoro neprimjetno i onda potrosnja skoci na 10 i vise i polako pada do 7,9 i nakon nekog vremena opet (priblizno 15 km predjem)se umiri na 6,6 pa opet osjetim taj trzaj i odmah skaze preko 10.Philby je napisao/la:Ako je to trenutna potrošnja meni djeluje uredu. Nekad malo ima uspona pa pokaže više, a nije ni lagano vozilo u pitanju.
- GazdaPaja
- Iskusan član
- Vozim: peugeot 307
- pohvaljen: 3 puta
-
Taj trzaj se meni desi kad upali regeneraciju fap filtera,kad se desi to vidi jel se upalio grijac retrovizora. Kod mene je prosjecna potrosnja 90% grada 8 l .avdija88 je napisao/la:Sve je to uredu auto jest teski i nebi mene zabrinjavalo potrosnja ionako nevjerujem bordu sta pokazuje ali primjerio sam u voznji da mi smanji nekad na 6,6 l i osjetim samo kao da mi nesto malo trzne skoro neprimjetno i onda potrosnja skoci na 10 i vise i polako pada do 7,9 i nakon nekog vremena opet (priblizno 15 km predjem)se umiri na 6,6 pa opet osjetim taj trzaj i odmah skaze preko 10.Philby je napisao/la:Ako je to trenutna potrošnja meni djeluje uredu. Nekad malo ima uspona pa pokaže više, a nije ni lagano vozilo u pitanju.
Послато са HTC Desire 816 уз помоћ Тапатока
- avdija88
- Početnik
-
Al kod mene je Fap odstranjen i iskljucen softverski nemoze palit regeneraciju kad ga nema.GazdaPaja je napisao/la:Taj trzaj se meni desi kad upali regeneraciju fap filtera,kad se desi to vidi jel se upalio grijac retrovizora. Kod mene je prosjecna potrosnja 90% grada 8 l .avdija88 je napisao/la:Sve je to uredu auto jest teski i nebi mene zabrinjavalo potrosnja ionako nevjerujem bordu sta pokazuje ali primjerio sam u voznji da mi smanji nekad na 6,6 l i osjetim samo kao da mi nesto malo trzne skoro neprimjetno i onda potrosnja skoci na 10 i vise i polako pada do 7,9 i nakon nekog vremena opet (priblizno 15 km predjem)se umiri na 6,6 pa opet osjetim taj trzaj i odmah skaze preko 10.Philby je napisao/la:Ako je to trenutna potrošnja meni djeluje uredu. Nekad malo ima uspona pa pokaže više, a nije ni lagano vozilo u pitanju.
- GazdaPaja
- Iskusan član
- Vozim: peugeot 307
- pohvaljen: 3 puta
-
Pa i ja kotnam da nebi smijelo ako je dobro odradjeno,al eto bas isprati jel to to. Uglavnom pali se odprilike svakih 500-600 kmavdija88 je napisao/la:Al kod mene je Fap odstranjen i iskljucen softverski nemoze palit regeneraciju kad ga nema.GazdaPaja je napisao/la:Taj trzaj se meni desi kad upali regeneraciju fap filtera,kad se desi to vidi jel se upalio grijac retrovizora. Kod mene je prosjecna potrosnja 90% grada 8 l .avdija88 je napisao/la:Sve je to uredu auto jest teski i nebi mene zabrinjavalo potrosnja ionako nevjerujem bordu sta pokazuje ali primjerio sam u voznji da mi smanji nekad na 6,6 l i osjetim samo kao da mi nesto malo trzne skoro neprimjetno i onda potrosnja skoci na 10 i vise i polako pada do 7,9 i nakon nekog vremena opet (priblizno 15 km predjem)se umiri na 6,6 pa opet osjetim taj trzaj i odmah skaze preko 10.
- avdija88
- Početnik
-
Hvala moram i to provjerit mozda bas nije dobro odradjen softverski.il je mozda problem do egr dal on moze zezat kod potrosnje ako je zaprljanGazdaPaja je napisao/la:Pa i ja kotnam da nebi smijelo ako je dobro odradjeno,al eto bas isprati jel to to. Uglavnom pali se odprilike svakih 500-600 kmavdija88 je napisao/la:Al kod mene je Fap odstranjen i iskljucen softverski nemoze palit regeneraciju kad ga nema.GazdaPaja je napisao/la: Taj trzaj se meni desi kad upali regeneraciju fap filtera,kad se desi to vidi jel se upalio grijac retrovizora. Kod mene je prosjecna potrosnja 90% grada 8 l .