Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
2.0 hdi ,66 kw. Jdino sto je na njemu van standarda je nebo koje sam staviti novo ,jer u pokusaja ciscenja sam svoje upropastio i stavio sam bez kozu za lakse odrzavanje
Lijep pug izgleda, je li tajna od koga si kupio? Nešto mi poznat pa pitam
I kod koga si radio to nebo, možda i ja svoje budem mijenjao u kožno kad dođe vrijeme, i koliko te došla ta igranka?
Imaš li kakvih daljih planova oko njega?
Čekamo bolje dane da se naslikavamo
koza . ljepilo me doslo sve cc oko 110 km sam sam radio, potreban fen i dobro strppljenje
uglavnom najvaznija je priprema koze koju moras dobro namazati mlijekom za tijelo staviti u pvc vrecicu
i ostaviti na toplo mjesto onda sve ide samo od sebe .
Naravno sledece ide zamjena sjedista koja su vec kupljena jer su moja malo pohabana naravno na 202000 km na satu sta ocekivati
auto kuca Sero Kiseljak uzet prije 4 godine
Volio bih da sam ostavio slike , samo sto mogu reci dalje vanish*(sredstvo za uklanjane mrlja) od neba jer ce se brzo platno naci na sjedistu kao sto se meni naslo
Fin 307 , svidja mi se ovo nebo koje si odradio.
Vanish je agresivan za ljepilo i iz tog razloga ja koristim Abro Clean all pjnu , cisti savrseno.
Sretno sa pugom i kada uhvatis vremena nabaci jos koju sliku
kula je napisao/la:Fin 307 , svidja mi se ovo nebo koje si odradio.
Vanish je agresivan za ljepilo i iz tog razloga ja koristim Abro Clean all pjnu , cisti savrseno.
Sretno sa pugom i kada uhvatis vremena nabaci jos koju sliku
I ja sam kod oca na 206 nebo čistio nekim sprejem koji je više pjena samo se natrlja, kupio sam to u Konzumu na auto odsjeku, 4,50 KM koštalo a super se rezultat vidi. Kupio sam istu stvar i za lak, ali nije nikakvu razliku napravilo a slomio se trljajući, ali nema veze
Uglavnom i ja još jednom da pohvalim posao, super je ispalo.