Evo i ja da predstavim svoju ladju,nikako da stignem da sednem malo ...radi se o P 806 HDi 2001.godište motor od 110ks...od opreme ima dosta toga ; Air bag za vozača i suvozača,6x.el. podizača prozora,7 sedišta,servo,kuka,tonirana stakla ,metalik boja,branici u boji auta,svetla za maglu,el.retrovizori,cb,volan podesiv po visini,rotirajuce prednja sedista,nasloni za ruku na prednim sedistima,abs,webasto,radio cd sa komandama na volanu...kupljen je u aprilu prošle godine,za tačno mesec dana mu ističe registracija i za tih godinu dana napravio sam sa njim nešto manje od 20000km...zamenio sam mu osnovne stvari,amortizere,šolje,diskove,pločice,letvu volana,nove zimske gume pred sezonu...i jedna vanderdna,a to je regulator pritiska.

Pre par dana je uradjen servis komplet i kao gratis dobio je valeove metlice brisaca...tako da idemo dalje,bezbrizni kilometri samo idu rock
Slike su malo starije,iskreno nemam vremena sada toliko da se bakcem oko auta,jedva da stignem i da ga operem
I da ako nekom treba neki savet u vezi ovog modela,tu sam...mozda ne odmah,ali cu svakako odgovoriti