Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Veliki pozdrav svim članovima Peugeot foruma ja sam Anel i dolazim iz Tuzle...
Auto koje vozim je moj Peđa 307 2.0 hdi 110 ks, auto je tek uveženo i tuning projekat tek slijedi..
Do maloprije nisam znao da postoji ovaj forum ali mi je izuzetno drago sto sam postao novi clan ovog foruma
jer ovdje se stice i znanje i prijateljstvo... Unaprijed se radujem našim budućim suradnjama u svakom smislu!
Hvala vam svima na tako divnoj dobrodoslici :) naravno da cu biti aktivan i da cu detaljnije predstavit auto hvala vam jos jednom i radujem se buducim iskustvima i prijateljstvima na ovom forumu :)
hvala brate mi smo svakako blize bit ce sto posto druzenja cesceg a stopke su iako inacenism ljubitelj bijelih stopki za divno cudo lijepo izgledaju na njemu nisu one krkanske sa pik-a bijele cak stovise nemaa ih na piku uopse samo na ebay mozda ima a tu nisam gledo hehe ... hvala u svakom slucaju brate sve najbolje ti zelim a o tvom 407 da ne pricamo rijeci su suvisne hehe makina i po!!!!
hocu brate, inace to sam sebi sve radim i stopke i folije i to... pa cu slikat i postavit da vi vidite kako je ispalo ako ne bude to to lako je skinut foliju sa stopki, to je najmanji problem, al kontam da ne bude ono skroz crno da budu ove stopke sto su sad na njemu al kao smoked ono blago zatamnjene tek tako da ubije malo onu bjelinu mada meni iskrenose svidjaju ove stopke jer ovo nisu one da kazem seljacke sa pika bijele one najofucanije najjeftinije ove nema nigdje osim na ebay ovo su one najnoviji model LED stopki... al eto zatamnit cu ih pa cemo vidit kako ce ispast u svakom slcuju cu postavit na forum pa cemo svi vidit na sta to lici al mislim da ce bit super :)