Pa idemo. Uspijem prodati 206 za dobre pare i onda kreću problemi i stres. Zadnjih 10 god vozim benzince i htio sam ići u tom smjeru, dosta mjeseci sam tražio nešto malo veće ali mi nekako 407 bio idealan, problem je bio što stvarno nema normalnog i kvalitetnog benzinca. E kažem sebi ajd može i dizel međutim što sam god gledao, sve nešto cudno, loše, autokuće, preskupo, poludim počeo mjenjati marke, gledao neku astru h, ludim već 3..4..5 dana ali sreća se osmjehnula i naletim na ovog 407,nazovem čovjeka, po priči vidim veći freak od mene, počeo nabrajati sta je sve radio, kaze dođi vidi, ima servisna, nećeš se pokajati. Tako i bude, zapičim iz bihaća do kotor varoša i baš bude sve kako je čovjek rekao.
Da ne duljim, ostalo je historija haha

Dakle
407, 2005g, 2.0 hdi 136konja
280 hiljada prešao, oprema neka baš dobra, fabrički xenoni, multimedija neka prava, jbl ozvučenje, stvaaarno dobro, grijači siceva, itd.. u sustini sve sto sam tražio, dobio sam.
Znam da sam dosadan ali morao sam podjeliti svoju patnju s vama. Nisam još uspio detaljno oprati auto, čisto na praoni i par slika...

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk