Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Evo da i ja predstavim svoj Pežo.Ukratko proizveden kraj 2015, 68kw ,sad ima 101 000km a kad sam ga uzeo imao je 95 000km.Dovoljno je snažan da može fino povući, ne treba brat bratu ništa više.Mislim da nema plivajućeg i to je ok.
Imao sam 307 pa predhodni 308 i sad ovaj.Svi su bili ok na svoj način s tim što ovaj zadnji ide nekako tečnije i čvršći je, nekako da ne kažem grublji.Svakako je "bolji" od predhodnih.
Lijepa vozilica. Vidi se na forumu smjena generacija, svako malo novi 308 ili 508 umjesto 307 i 407.
Očekujemo uskoro da krene i nabavka nove generacije
_008.
Fin autic, super boja bas Ubaci nam malo boljih slika da se vidi citavo auto, pa da kacimo i na FB
Sto rece [mention]Philby[/mention], bas smjena generacija.. odjednom navala novih modela
Sa srećom da te služi, ja sam skoro gledao jedan takav, samo koliko smo [mention]StefanMD[/mention] i ja ustanovili, i kako sam se poslije raspitao svi imaju plivajući zamajac bez obzira na snagu i broj brzina.